• receptiebalie-wit-op-voorraad
Nieuwe producten
balie Sedus
€ 2,956.00 Incl. BTW: € 3,576.76
Scrum stoelen
€ 765.00 Incl. BTW: € 925.65
Agile scrum tafel
€ 1,852.00 Incl. BTW: € 2,240.92
goede bureaustoelen
€ 754.00 Incl. BTW: € 912.34
design vergaderstoelen
€ 399.00 Incl. BTW: € 482.79

Latest Blogs

De receptiebalie, waar moet je op letten?

De receptiebalie, waar moet je op letten?

Een receptiebalie volgens de normenWanneer het gaat over ergonomie, dan wor...
Read more

29 Nov 2018
Hoe stel ik mijn bureaustoel en werkplek goed in

Hoe stel ik mijn bureaustoel en werkplek goed in

Handleiding voor een gezonde werkplek Als er één ding veel aandacht verd...
Read more

16 Nov 2018
zit sta bureaus in relatie tot uw gezondheid

zit sta bureaus in relatie tot uw gezondheid

Meer gedaan krijgen door staand werken Wil je nu eens echt v...
Read more

15 Nov 2018
Geen papieren meer opbergen op kantoor maar files

Geen papieren meer opbergen op kantoor maar files

Zo kan ook jij papierloos werkenWanneer je echt milieubewust wilt werken, d...
Read more

09 Nov 2018
wat is agile en wat is scrum en wat kan ik ermee?

wat is agile en wat is scrum en wat kan ik ermee?

Weg met de vergadering, leve agile en scrumDe vergadering in de klassieke s...
Read more

09 Nov 2018

Moonen Import Export

Kantoormeubelen

Moonen Import Export groothandel in kantoormeubelen

Moonen Import Export is een kantoormeubel groothandel met een webshop op internet. Wij bieden een ruim assortiment kantoormeubels waarvan een groot deel uit voorraad leverbaar is. Ons kantoormeubilair bied volop keuze om uw kantoor in te richten volgens de laatste normering gericht op ergonomie, efficiency en duurzaamheid. Automatisering en digitalisering is aan de orde van de dag en dan heb je ook nog te maken met deeltijd werken, flexwerkplekken, het nieuwe werken en natuurlijk design.

Webshop aanbod

In onze webwinkel vind U niet alleen een bureau maar ook volledige werkplekken, bijpassende scheidingswanden, bureaustoelen, vergadertafels met vergaderstoelen, roldeurkasten en schuifdeurkasten om uw administratie op te bergen. Zoekt u iets wat nog niet is opgenomen in de shop mail of bel ons dan. Wij adviseren u graag over kantoorinrichtingen maar horen het ook graag als u iets mist. Wij bieden graag een complete inrichting aan die past binnen Uw budget waarbij we graag materiaal met een goede kwaliteit aanbieden voor een scherpe prijs waarbij we goedkoop en voordelig zeker niet mijden maar vooral gaan voor iets wat past bij uw smaak en voor u betaalbaar is.

Sterk in kantoormeubelen

Over kantoorbenodigdheden en kantoormachines kunnen wij u niet veel vertellen, onze focus ligt bij kantoormeubelen. U kunt ons vragen stellen over uw bureaustoel en de diverse kantoorconcepten. Wij kunnen u informeren over het inrichten van een combikantoor, cellenkantoor of kantoortuin. In ons gamma vind u dan ook vaste bureaus, verstelbare bureautafels die u handmatig kunt verstellen, met een zwengel of de elektrisch verstelbare bureaus. U kunt kiezen uit een T-poot, C-poot of de 4-poot tafel. De bureaus kunnen losstaand worden geplaatst, als L-combinatie worden opgebouwd, gekoppeld worden of we kunnen gebruik maken van de zogeheten bench werkplekken die worden uitgevoerd met een bijpassende scheidingswand. Vervolgens zijn de kantoormeubels leverbaar met een frame van staal of hout en uiteraard in verschillende kleuren zoals, zwart, zilvergrijs, wit, aluminium, antraciet. De bureaubladen zijn beschikbaar in o.a. beuken, kersen, grijs, wengé, ahorn, wildperen, antraciet eiken of havanna.

Opbergen

Om uw administratie of archief goed op te bergen hebben we een uitgebreid kasten assortiment. Kantoorkasten in allerlei kleuren en afmetingen met allemaal hun eigen karakteristieke eigenschappen. Uiteraard hebben we de welbekende roldeurkasten en draaideurkasten, archiefkast, ladekasten en garderobekasten. Ook akoestische schuifdeurkasten behoren tot de mogelijkheid.

Vergaderen

Vergaderen kan aan verschillende vormen vergadertafels. Er zijn vierkante en rechthoekige tafels maar ook een ellips, ovaal of ronde vergadertafel is een optie. Opklapbare bureaus of verrijdbare klaptafels zijn ideaal voor de ruimtes die voor meerdere doeleinden worden gebruikt. Het inrichten is zo erg flexibel en het aanpassen ervan kost niet zoveel moeite of tijd. Bijpassende kantoorstoelen maken het plaatje compleet en een goede vergaderstoel is leverbaar in verschillende kleuren stof, mesh, kunstleer of leer, op pootjes of op wielen.

Ontvangst

De eerste indruk kunt u bij uw klant maar 1 keer maken en daarbij kunnen wij u ondersteunen. Uw ontvangstruimte, receptie of ontvangsthal kunnen wij voorzien van een ontvangstbalie, receptiebalie, hal wachtkamerbank, zitje of wachtkamerstoel met een mooie bijzettafel zodat de klanten er netjes bijzitten en meteen de ambiance proeven die u wil dat de bezoekers aan uw bedrijf ervaren.

Kantine

Voor de eetzaal of het bedrijfsrestaurant of de kantine bieden we kunststof stoelen of stoelen met een beuken zit en rug. Ook stoelen in kunstleer zijn hier uiteraard een optie. Kantinetafels en -stoelen zijn er in erg veel versies, van modern tot klassiek. En mag het niet veel kosten of is het een sluitpost? Dan bieden wij tweedehands kantoormeubelen aan.

Het nieuwe werken

Alles hebben wij in huis om de creativiteit en arbeidsproductiviteit van uw medewerkers te stimuleren. E.e.a.moet uiteraard wel functioneel blijven zodat de werkomgeving aantrekkelijk blijft. Flexwerkplekken kennen we inmiddels allemaal maar hoe we ermee om moeten gaan is dikwijls niet goed uitgelegd of overgekomen want maar al te vaak gaat het op de bedrijfsvloer in de uitvoering niet zoals gepland. Active Based Working, actief Gericht werken, scrummen, de agile methode het zijn allemaal moderne kreten maar wat moet je daar nu mee als bedrijf. Wij kunnen u helpen en uitleggen waar het over gaat zodat u zelf een afgewogen keuze kunt maken of dit toepasbaar is binnen uw bedrijf. Dit geld natuurlijk ook voor de bureau accessoires zodat u iet zomaar iets besteld maar spullen in huis haalt die het werk gemakkelijker maken of uw werknemers ondersteunen.


Copyright Moonen Import Export © 2018 Alle rechten voorbehouden.