Op voorraad
€ 4,50
excl btw
-
+

Kabelklem is eenvoudig in gebruik en wordt aan de onderkant van het bureaublad geschroefd met een schroef. De schroef om de kabelklem vast te zetten wordt overigens niet bijgeleverd in verband met de diverse bladdiktes die er in omloop zijn. Doordat de kabelklemmen geschroefd worden in het bureaublad bent u vrij om de klem een plek te geven waar dat het beste uitkomt in verband met de diverse snoeren.

kabelklem KK1

Kabelklem is uitgevoerd in lichtgrijs. Erg eenvoudige montage voor kabels onder het blad. Gemaakt van kunststof. Lengte 76mm en geschikt voor 8 normale kabels.

Kabelbeugel

Beugel ter bevestiging van de diverse kabels onder het blad. Ideale begeleiding van alle snoeren onder het bureau zodat er geen wirwar ontstaat, de zgn kabelspaghetti. Kabels worden moeiteloos achter de beugel geklemd.

kabelklem bureau

Met deze kunststof kabelklem die eenvoudig onder het bureaublad wordt geschroefd werkt U alle kabels netjes weg onder het bureau en houd U alles netjes en overzichtelijk. Een kleine investering om de werkplek ordelijk te houden.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht           Goed
Captcha