draaideurkast

kantoorkast

€ 118.25 Incl. BTW: € 143.08

Zware kantoorkasten serie CH.kantoorkast volledig gelastkasten standaard inclusief verstelbare legbo..

demontabele draaideurkast

€ 242.50 Incl. BTW: € 293.43

Demontabele draaideurkast voor plaatsing op de moeilijk toegankelijke plaatsen zoals bv de zold..

kantoorkast extra diep

€ 331.75 Incl. BTW: € 401.42

Extra diepe kantoorkast voor berging van spullen die in een reguliere draaideurkast niet geborgen ku..

veiligheidskast

€ 385.00 Incl. BTW: € 465.85

Veiligheidskasten zijn bedoeld om gevaarlijke stoffen op te bergen. Brand- en milieugevaarlijke stof..

Resultaat 1 tot 4 van 4 (1 Pagina's)

Bent u op zoek naar een draaideurkast voor op kantoor of in uw werkkamer? Moonen Import Export is groothandel in complete kantoorinrichtingen en adviseert u graag over de verschillende kantoorkasten uit ons assortiment.


Ruim assortiment draaideurkasten voor opbergen administratie

Een draaideurkast is erg handig om uw administratie in op te bergen. U kunt de verstelbare legborden zelf op de gewenste hoogte afstellen. We hebben ook ongemonteerde en demontabele draaideurkasten. Wel zo gemakkelijk voor op de moeilijk toegankelijke plaatsen zoals op de zolder. Speciaal voor gevaarlijke stoffen kunt u bij ons een geel gespoten (RAL1003) veiligheidskast bestellen, een draaideurkast met geperforeerde legborden en een lekbak. Bij ons kunt u tevens genieten van een ruime selectie aan opties en extra’s bij uw draaideurkast. Wanneer u een draaideurkast besteld kunt u kiezen uit een extra leg bord, de afmeting van de kast en het framekleur. Door onze opties en extra’s is het voor iedereen mogelijk om een geschikte draaideurkast te vinden voor de ruimte waarin deze wordt geplaatst.


Groothandel in complete kantoorinrichtingen

Moonen Import Export heeft een ruim assortiment kantoormeubelen, waaronder de meest uiteenlopende opbergmogelijkheden. Bij ons kunt u terecht voor nieuwe en gebruikte draaideurkasten en andere opbergkasten. Wij leveren voornamelijk aan bedrijven, maar ook voor de inrichting van uw werkkamer kunt u bij ons terecht. Wij kunnen alles vrijwel direct uit voorraad leveren. We bezorgen in heel Nederland en België. Bij bestellingen boven de € 150 betaalt u geen verzendkosten!


Contactgegevens Moonen Import Export

Ontvangt u graag meer informatie over onze draaideurkasten, bijvoorbeeld de specifieke afmetingen? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken op 013 5111876 of u vult het contactformulier in.

Draaideurkast, Archiefkast
Copyright Moonen Import Export © 2018 Alle rechten voorbehouden.