Folderkast en folderrek

folderrek wand

€ 62.40 Incl. BTW: € 75.50

Folderrek om aan de wand te monteren. Volledig van draadstaal met een poedercoating in aluminiumkleu..

brochurehouder

€ 112.90 Incl. BTW: € 136.61

Deze brochurehouder is van staal en gespoten in zwart of grijs aluminium. De documenthouders zijn ve..

Folderkast

€ 309.00 Incl. BTW: € 373.89

Folderkast CHD is een stalen folderkast inclusief legborden en openslaande kleppen.Met deze kast kun..

Resultaat 1 tot 3 van 3 (1 Pagina's)

Zoekt u een folderkast of een folderrek om uw brochures netjes op te bergen én goed zichtbaar neer te zetten? Zo'n opbergkast vindt u bij Moonen Import Export, de groothandel waar u terecht kunt voor uw complete kantoorinrichting.


Folderkast bestellen

Een folderkast is essentieel als u folders en brochures goed wilt laten uitkomen. Op de openslaande kleppen van onze folderkasten kunt u de folders rechtop en dus goed zichtbaar neerzetten. Op de legborden achter de openslaande kleppen kunt u een hele stapel folders kwijt. Zo heeft u uw brochures altijd bij de hand. Een folderkast is een effectieve oplossing om brochures netjes op te bergen en te presenteren.


Moonen Import Export

Groothandel Moonen Import Export heeft een groot assortiment kantoormeubelen waaronder ook folderkasten. Goed klantcontact is onze basis. Nieuwe klanten staan vaak versteld van de snelle antwoorden, de goede service en eerlijke adviezen. Wij willen het zo en niet anders. Want alleen door goed onderling overleg kunnen wij uw wensen koppelen aan ons aanbod. Gezamenlijk richten wij uw werkomgeving efficiënt en smaakvol in.


Wilt u meer informatie?

Ontvangt u graag meer informatie over bijvoorbeeld de specifieke afmetingen van onze folderkasten, neem dan contact met ons op. U kunt ons bellen op 013 5111876 of het contactformulier invullen. Wij geven u de gewenste informatie zo snel mogelijk!

Folderkast, Folderkasten, folderrek, folderrekken
Copyright Moonen Import Export © 2018 Alle rechten voorbehouden.