Magazijnstellingen

Magazijnstellingen
magazijnrek verzinkt

€ 128.00 Incl. BTW: € 154.88

Magazijnrek wat is verzinkt, helemaal compleet. Er is een verstevingingsschoor bijgeleverd om ervoor..

Resultaat 1 tot 1 van 1 (1 Pagina's)

Magazijnstellingen in hout, verzinkte archiefrekken en magazijnstellingen om uw archief of voorraad overzichtelijk op te bergen in het magazijn. Overzicht in het magazijn zorgt er namelijk voor dat u op een efficiënte manier het werk kunt uitvoeren. Er zijn natuurlijk ook paternosters of plateauliften om veilig en stofvrij kleinere artikelen op te bergen. Echter is een paternoster niet altijd even handig want je kunt er slechts met 1 persoon tegelijk aan werken. De legbordstellingen daarentegen bieden mogelijkheid om met meerdere mensen tegelijk orders te picken, papieren op te bergen of het archief te raadplegen. Met een magazijnstelling bent u dus veel flexibeler en ze zijn op verschillende manieren toe te passen. Als u producten zoekt om het overzicht niet kwijt te raken koop dan een magazijnstelling van Moonen Import Export in deze webwinkel.


Archiefstellingen

Een archiefstelling is bij iedereen wel bekend, De stelling is op vele manieren op te bouwen en kan geheel op maat worden geleverd. Groothandel Moonen verkoopt archiefstellingen die erg gemakkelijk zijn te monteren en te plaatsen. Ook zijn de stellingen erg toegankelijk en daardoor uw magazijn met grijpvoorraad of het archief altijd binnen bereik. Uw opslag of archief wordt met deze vorm van archiveren en opbergen vakkundig en efficiënt en dat alles voor een goedkope prijs ingericht.


Stellingkasten

Stellingkasten overzichtelijk weergegeven bij online groothandel Moonen kantoormeubelen. De stellingkast is een eenvoudige oplossing om meer bergruimte te creëren binnen uw bedrijf. Houd de werkplek en de werkvloer schoon en opgeruimd door op tijd te archiveren. Flinke voorraad beschikbaar dus een snelle levering, gratis advies en scherpe prijzen. Koop nu online en begin morgen al met archiveren.

Magazijnstellingen, Archiefkast
Copyright Moonen Import Export © 2018 Alle rechten voorbehouden.