Postvakkenkasten

postkast

€ 149.00 Incl. BTW: € 180.29

Postkast sorteerrekPostkast met verschillende vakken om de post uit te sorteren. Deze postkast is ..

voorraad postvakkenkast

€ 355.00 Incl. BTW: € 429.55

Deze postvakkenkasten zijn uit voorraad leverbaar. Het zijn stevige postvakkenkasten leverbaar ..

postvakkenkast Nederland

€ 472.15 Incl. BTW: € 571.30

Deze postvakkenkast wordt in Nederland gefabriceerd, de kwaliteit is perfect, staaldikte, stabilitei..

Resultaat 1 tot 3 van 3 (1 Pagina's)

Postvakkenkasten online kopen

Bent u op zoek naar stevige kwaliteit postvakkenkasten? Hier vind u een aantal stabiele kasten waar u eenvoudig de post kunt verdelen zodat uw collega's hun poststukken eenvoudig kunnen ophalen.De stalen postvakkenkasten zijn met een centrale deur te openen en te sluiten waardoor alle aparte postvakken eenvoudig toegankelijk zijn.Er wordt dus tijd bespaart met de interne postverspreiding en de rommelige brievenbakjes op de bureaus zijn overbodig geworden.


Postvakkenkasten toepassing

Postvakkenkasten zijn ontworpen om de interne post van een groot bedrijf of op een school bij de juiste medewerkers te krijgen op een efficiënte manier. Als op een universiteit een afstudeerproject moet worden ingeleverd kan dit worden geplaatst in het postvak van de docent die het moet beoordelen. Moonen Kantoormeubelen heeft verschillende modellenkasten voor een scherpe prijs voor u in de aanbieding. Ook voor uw interieur is de juiste kleur beschikbaar en zijn de kasten in een epoxy krasvaste lak gespoten. De postkasten zijn te koop in zwart, aluminium, wit of grijs.


Postvakkenkasten levering.

De postvakkenkasten in onze webwinkel worden online aangeboden zodat u een duidelijk overzicht heeft. Levering geschied uit voorraad en verloopt dus normaliter erg snel. Is uw totaal van de gehele bestelling hoger dan €500- dan leveren wij zelfs gratis bij u af. Alle postvakkenkasten wordt gemonteerd afgeleverd. Heeft u vragen over 1 van onze modellen bel dan gerust met Moonen Import Export op 013 5111876.

Postvakkenkasten
Copyright Moonen Import Export © 2018 Alle rechten voorbehouden.