• Prijzen op onze website zijn excl btw
postvakkenkast Nederland

postvakkenkasten in Nederland gemaakt

€ 472.15 Incl. BTW: € 571.30
  • Artikelcode: postkast Nederland
  • Beschikbaar: 4 weken

Opties en extra's

Description

Kies hier hoeveel deurtjes u wil in de poastvakkenkast


Description

Kies hier uw gewenste RAL kleur


Deze postvakkenkast wordt in Nederland gefabriceerd, de kwaliteit is perfect, staaldikte, stabiliteit en afwerking is perfect. De kast heeft heeft 11 postvakken boven elkaar en ieder postvak is afzonderlijk afsluitbaar met een cilinderslot met 2 sleutels. De deuren zijn voorzien van een ingeperste etikethouder. De postvakkenkast wordt gespoten met een poedercoating.

  • De afmetingen van 1 vak zijn (hxbxd) 15,2 x 30 x 52 cm.
De postvakkenkast is als volgt leverbaar;
  • 1-delig, 11 vakken, (hxbxd) 180 x 30 x 52 cm
  • 2-delig, 22 vakken, (hxbxd) 180 x 60 x 52 cm
  • 3-delig, 33 vakken, (hxbxd) 180 x 90 x 52 cm

Deze postvakkenkast wordt geleverd in de kleur lichtgrijs (RAL7035), zwart (RAL9005), aluminium (RAL9006) en wit (RAL9010).

Levertijd ongeveer 4 weken na opdracht.


Made in Holland

De fabriek van deze kast staat in het Noord-Brabantse plaatsje Waalwijk waar met volle overgave wordt gewerkt aan mooie producten. De fabriek bouwt op een flinke historie en dus ook kennis door naar de toekomst en innoveert volop om aan de wensen van de Nederlandse markt te kunnen blijven voldoen. Wensen en voorstellen vanuit de klantenkring worden overwogen en meegenomen in het besluitproces. De fabricage in de moderne fabriek is doordacht en levert stijlvolle maar vooral kwalitatieve eindresultaten op. Deze postvakkenkast is toepasbaar binnen kleine maar ook grote organisaties en in diverse branches. Denk daarbij aan het onderwijs, kantoor verzamelgebouwen, de zorgsector, enzovoort. De verwerking van het staal, het zetten en spuitwerk alsook de afmontage vind plaats in Nederland waardoor we terecht kunnen spreken van een product met het label "Made in Holland".

Er zijn geen beoordelingen voor dit artikel.

Schrijf een beoordeling

Let op: HTML wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Labels: Postvakkenkast, postkast

Copyright Moonen Import Export © 2019 Alle rechten voorbehouden.