actie 2-deurs kledingkast

Actie kledingkasten met 2 deuren waarin iedereen zijn jas, tas, broodtrommel en persoonlijke spullen..

€ 145,00

excl btw

garderobekast 2-delig

Garderobekast 2-delig is leverbaar met cilindersloten of met valgrendelsluiting tbv een hangslot (ni..

€ 239,00

excl btw

garderobekast 3-delig

Garderobekast 3-delig waarvan alle deuren zijn uitgevoerd met cilinderslot met 2 sleutels per s..

€ 310,00

excl btw

kleding uitgiftekast

Kleding uitgiftekast voor uitgeven van gevouwen kleding. Iedere werknemer kan door de kleding ui..

€ 385,00

excl btw

Z-garderobekast

Z-garderobekasten zijn een geweldige oplossing als u eigenlijk ruimte tekort heeft, maar toch garder..

€ 220,00

excl btw

Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 5

Op zoek naar een stevige garderobekast of kledingkast die op slot kan? Moonen Import Export heeft een uitgebreid assortiment. Wij zijn een groothandel in complete kantoorinrichtingen en kunnen u ook helpen bij het creëren van een stijlvolle en praktische garderobe voor een scherpe prijs en in de juiste maat.


Garderobekast

Bij Moonen Import Export kunt u terecht voor professionele garderobekasten in verschillende uitvoeringen en kleuren. We hebben eveneens kleine lockerkasten met deuren voor tassen en helmen. Wilt u dat bezoekers hun overjas of jasje netjes kunnen ophangen? Dan leveren wij ook kasten met tien lockers én een hoedenplank, kapstok en kledinghaken. Daarnaast hebben we kastjes waar jassen achter slot en grendel opgehangen kunnen worden.
Belangrijk bij het uitkiezen van een geschikte garderobekast is de manier waarop deze in de ruimte past. De uitstraling van de garderobekast moet bij de volledige uitstraling van de kamer passen.
Daarnaast is de praktische kant erg belangrijk. Hoe groot is de ruimte en hoe groot is de garderobekast die erin wordt geplaatst. Wanneer de garderobekast te groot is zal dit de inrichting van de ruimte niet ten goeden komen. Een voordeel van onze garderobekasten is dat ze hoog zijn. Dit biedt erg veel bergruimte aan zonder veel van de oppervlakte van de ruimte in te nemen.


Daarom Moonen Import Export

Ook bij het aankopen van een garderobekast bij Moonen Import Export geniet u van de voordelen van ons bedrijf. Wij bieden voor iedere ruimte een geschikte garderobekast aan. Of dit nu op kantoor of voor een andere ruimte is, onze garderobekasten complimenteren de uitstraling van uw ruimtes. Bekijk hieronder waarom u een kast bij Moonen Import Export zou aanschaffen voor uw garderobe.

  • Ook bij het aankopen van een garderobekast bij Moonen Import Export geniet u van de voordelen van ons bedrijf.
  • Kwalitatieve producten voor concurrerende prijzen.
  • Vanaf € 150,- betaalt u geen verzendkosten.
  • Montage op locatie: snel, correct en de verpakking nemen we weer mee.
  • Persoonlijke benadering, eerlijk advies en een uitstekende communicatie.

Contact opnemen

Wilt u meer informatie over de verschillende kasten in ons assortiment? Dan kunt u ons bellen op 013 5111876 of het contactformulier invullen. Wij geven u de gevraagde informatie zo snel mogelijk door!