• Prijzen op onze website zijn excl btw

Agile scrum tafels

€ 1,852.00 Incl. BTW: € 2,240.92
  • Artikelcode: Agile scrum tafels
  • Beschikbaar: 5-7 weken

Opties en extra's

Description

Kies hier de gewenste afmeting van het blad.


Description

Kies hier in welke melamine kleur van Sedus u het blad wil.Description

Kies hier welke tafelpoot u wil.


Agile scrum tafels bieden een plek voor inspiratie en overleg. Scrummen aan deze Mastermind high desk geboden door Sedus bied alle voordelen van het werken aan een hoge tafel en is geschikt voor snel overleg of tijdelijk werken maar ook als plek die de communicatie bevordert omdat staande besprekingen en overleg levendiger zijn en gewoonlijk korter van duur zijn. Tijdens dit staan geniet je ook van het positieve effect op de houding omdat je die voortdurend spontaan verandert, wat dan vervolgens weer goed is voor de gezondheid.

Agile scrummen is effectief maar de hulpmiddelen mogen natuurlijk wel gezien worden in de omgeving. Deze Mastermind tafel heeft een fris design en bied een diverse keuzes. Door de harmonieuze en verfijnd vormgegeven tafelpoten ademt deze hoge tafel een prettige esthetiek. Het mooie design gaat niet ten koste van de functionaliteit want de scrum tafel staat stevig op zijn poten. Deze tafels zijn erg stabiel en stevig waardoor het agile scrummen veilig en ongestoord plaats kan vinden aan deze parel in uw werkomgeving. Bovenkant blad is 105 cm hoog waardoor u op niveau kunt brainstormen.Er zijn geen beoordelingen voor dit artikel.

Schrijf een beoordeling

Let op: HTML wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Labels: statafel, hangtafel, hoge vergadertafel, Agile scrum, scrum methode, agile methodiek, scrummen, scrum sessie, sedus kantoormeubelen

Copyright Moonen Import Export © 2019 Alle rechten voorbehouden.