Bureaustoelen

Wilt u een bureaustoel kopen voor op kantoor of voor de thuiswerkplek en heeft u geen idee waar u moet beginnen? Moonen Import Export bied u een compleet overzicht wat duidelijk en overzichtelijk voor u wordt weergegeven in onze webshop.


Bureaustoelen online kopen

Bureaustoelen uitkiezen en bestellen is in onze webwinkel een fluitje van een (euro)cent. Alle modellen zijn vastgelegd op de gevoelige plaat en een afbeelding wordt duidelijk weergegeven. Alle technische informatie die beschikbaar is hebben wij voor u verzameld zodat u op basis van een compleet plaatje een weloverwogen keuze kunt maken. Heeft u vragen of wilt u voordat u een stoel besteld eerst even proefzitten bel ons dan om een afspraak te maken. Wij zorgen dat dat uw bureaustoel klaar staat en reserveren voldoende tijd zodat u onder het genot van een kopje koffie of thee alle handels en knoppen die tegenwoordig nodig zijn om de stoelen goed in te stellen, volop uit kunt proberen.


Bureaustoel groothandel

Moonen Import Export is van origine een groothandel en dat betekent dat we tot op de dag van vandaag nog steeds direct contact hebben met fabrieken binnen en buiten Europa om de juiste en goede stoelen te kopen tegen de beste prijs. Er zit dus geen extra schakel tussen en dat merkt u aan onze prijs! De verschillende bureaustoelen zijn gerangschikt op prijs zodat U niet alleen een stoel of directiestoel kunt kiezen die goed instelbaar is maar bovendien past bij Uw budget.


Proefzitten om de perfecte bureaustoel te kiezen

Een goede houding als U zit tijdens het werken bespaart U lichamelijke klachten als rsi, pijn in de nek of een zere rug. Met een goede bureaustoel die ergonomisch goed instelbaar is, waarop U actief kunt zitten en een goede houding word ondersteund voorkomt een hoop zorg en herstel. Bovendien wordt ook de productiviteit op de werkplek gestimuleerd. Omdat iedereen anders in elkaar zit, zitten we niet allemaal hetzelfde in een stoel. Ook is de ene vulling de andere niet en daarmee bied dus iedere stoel een ander zitcomfort. Helaas kunt u dit niet ervaren door te surfen op het internet en alles in onze webshop te lezen maar moet u er echt daadwerkelijk in gaan zitten. Maak daarom een afspraak en kom proberen in onze showroom in welke stoel u het lekkerst zit. U vind o.a. een ergonomische bureaustoel, loketstoel of baliestoel, bureaustoel volgens ARBO met NEN- certificering, burostoel met designuitstraling, een directiestoel voor Uw thuiswerkplek of managersfauteuil voor op Uw bedrijf.

Bureaustoelen
Copyright Moonen Import Export © 2019 Alle rechten voorbehouden.