1 week
€ 995,00 € 1.095,00 Korting -9%
excl btw
-
+

Een 24 uurs stoel is speciaal bedoeld voor bureaustoelen die 24/7 ingezet moeten worden, 24 uren per dag en 7 dagen per week, 365 dagen per jaar. Meestal betreft het stoelen voor de bewaking, beveiliging, observatie, toegangscontrole, bewakingsloges, operators of receptie. Op deze werkplekken wordt er zeer intensief gebruik gemaakt van de stoelen omdat er meestal de hele dag in wordt gezeten. Het betreft dus erg intensieve werkzaamheden die hoge eisen stellen aan de stoelen omdat er veel in wordt gezeten. Het is ook een eenvoudige rekensom want als je 24 uur per dag iemand in een stoel zet in plaats van 8 uur zoals (meestal) een gewone werkdag eruit ziet, dan wordt de betreffende bureaustoel dus ook 3x zoveel gebruikt en slijt dan ook drie maal zo snel. De 24 uursstoelen hebben een extra zwaar en robuust mechaniek (heavy duty) en een grotere kruisvoet. De stoelen zijn daardoor veel sterker en gaan dus ook langer mee.

Deze stoel is uitgevoerd met een ergonomische schuifzitting en zitting en rug zijn volledig gestoffeerd. De hoofdsteun is in hoogte en diepte verstelbaar. De stoel heeft een zitneigverstelling welke op lichaamsgewicht kan worden ingesteld en kantelbare rugleuning. De lendensteun is oppompbaar. Door deze instelmogelijkheden is deze stoel ook prima geschikt voor buro werk als duurzame en nadrukkelijk ergonomische stoel. De zware gasveer is in zwart uitgevoerd net als de spinvoet en die is van aluminium.

 • Ergonomisch gevormde zitting en rugleuning.
 • Uitgevoerd met een oppompbare lendensteun (luchtbalgje).
 • Met in hoogte verstelbare Tip-Up armleuningen.
 • De zitting is kantelbaar.
 • De zitdiepte is verstelling.
 • Met hoofdsteun in hoogte en diepte verstelbaar.
 • Kantelmechaniek met gewichtsregeling.
 • Maximale draagkracht: 200 kg.
 • Aluminium kruisvoet.
 • Stof Xtreme 100.000 Martindale.
 • Garantie 2 jaar bij 24 uurs gebruik en 5 jaar bij normaal gebruik.

Afmetingen 24 uurs stoelen

 • breedte rugleuning zonder armleggers 490 mm
 • breedte met armleggers 685 mm
 • totale diepte zitgedeelte en rug 430-480 mm
 • diameter voetenkruis 700 mm
 • rughoogte 930 mm
 • zithoogte lage veer 440-510 mm
 • zithoogte standaard veer 460-560 mm
 • zithoogte hoge veer 530-660 mm


24 uurs bureaustoel matenErgonomische 24/7 bureaustoel

Om toch lekker te kunnen zitten in de zware stoelen is deze bureaustoel uitgevoerd met in hoogte verstelbare armleuningen, een lendensteun en een hoofdsteun. Alles is goed instelbaar en het kan allemaal tegen een stootje. De 24/7 bureaustoelen zijn gemakkelijk instelbaar, alle knoppen zitten binnen handbereik en daarmee is dit product uiterst comfortabel voor iedere gebruiker die erin gaat zitten, gedurende de hele dag. Ook als u veel werkt achter een beeldscherm en met name veel kijkt naar beeldschermen omdat u een evenement beveiligd en de boel observeert dan bied deze stoel optimaal ergonomische ondersteuning zitcomfort. Zelfs de hoofdsteun is in hoogte en diepte verstelbaar. Door alles goed in te stellen op uw lichaam vermindert u de kant op last van nek-rug pijn. De bureaustoel is enorm sterk en kan een lichaamsgewicht van maximaal 200 kg verduren. Dus ook als u wat zwaarder bent is het geen probleem om deze stoel te kopen. Wij bieden namelijk 2 jaar garantie bij 24 uurs gebruik en 5 jaar bij normaal gebruik.


Continu gebruik

Bij toepassingen voor 24h stoelen hebben we het vaak over stoelen die in ploegendienst worden gebruikt. Het zijn erg uitgebreide bureaustoelen die verstevigd zijn waar men eigenlijk continu gebruik van maakt. De werknemer zit meestal achter een receptie om de toegang te controleren of achter een bureau naar diverse beeldschermen te kijken waarop beelden zijn te zien van het terrein wat bewaakt wordt. Veel zitten is helemaal niet goed voor de mens. Beweging is noodzakelijk om soepel te blijven en niet stijf en stram te worden en daarmee allerlei klachten op te bouwen. Echter bij deze beroepsgroep is het lastig want er moet immers continu iemand aanwezig zijn om de gaten te houden wat er gebeurt. We zorgen dan dat we met deze bureaustoelen een maximale ondersteuning bieden en zoveel mogelijk comfort om het lichaam niet nog meer te belasten. Deze stoel heeft dan ook veel verstelbare onderdelen zodat er een hoog niveau van comfort geboden kan worden. De instellingsmogelijkheden moeten bovendien erg gebruiksvriendelijk zodat het voor iedereen duidelijk is hoe het werkt en een kleine aanpassing snel gedaan kan worden door de werknemer zelf zodra zijn dienst begint. De individuele gebruiker kan dus snel zijn persoonlijke instellingen doorvoeren en aan het werk gaan.


24 uurs stoel kopen

Wegens het enorm hoge comfort alsook de goede instelmogelijkheden zijn 24 uurs stoelen normaliter erg duur en liggen de prijzen op een hoog niveau. Ondanks alle verstevigde materialen die in onze bureaustoel zijn toegepast is de prijs erg laag gebleven en kunnen wij u een 24/7 voor weinig geld aanbieden die voor deze categorie zelfs goedkoop te noemen is. Wij bieden de stoelen standaard aan in een stof maar een bekleding in leer is uiteraard ook een optie. Ook een lagere of een hogere gaslift behoort tot de mogelijkheden voor een kleine meerprijs zodat u de stoel compleet kunt customizen. Maar zelfs als u deze extra's kiest en de prijs gaat vergelijken met andere merken of leveranciers zult u merken dat dit een goede aanbieding is voor een scherpe prijs. Over de kwaliteit hoeft u niet in te zitten daar is echt niet op bezuinigd, het materiaal is echt goed en stevig en daarom bieden wij ook een uitstekende garantie voor deze kwaliteit stoelen. Als u 8 uur per dag werkt, 5 dagen in de week dan geven wij 5 jaar garantie op deze bureaustoel. Als de bureaustoelen echt als 24 uurs stoel worden ingezet dan ontvangt u van ons 2 jaar garantie, de stoel wordt immers 3x zoveel gebruikt. Twijfelt u nog? Bel ons dan en vraag een proefplaatsing aan zodat u zelf deze grote en geweldige stoel kunt testen.


24-uurs stoelen ter ondersteuning

In de meeste controle- en meldkamer werken de personeelsleden voor het overgrote deel zittend. Men werkt er vierentwintig uren per dag, zeven dagen per week, driehonderdvijfenzestig dagen per week op stoelen die dus vele malen intensiever worden gebruikt dan een normale bureaustoel. Wij vinden het dan van belang dat een dergelijke werkplek wordt uitgerust met een 24-uurs bureaustoel. Dit belang is voor alle 3 de partijen van nut. Deze 24h stoelen zijn berekend op de intensieve belasting en het vele gebruik en zullen daarom minder snel slijten wat inhoud dat er minder chagrijn is van de werknemer omdat de stoel maar weer eens kapot is, en ook minder verveel van de werkgever omdat die niet weer contact op moet nemen met de leverancier i.v.m. een reparatie. Deze zwaardere stoelen zijn erg goed in te stellen zodat de gezondheid van de operators niet in het gedrang komt. Zij zitten al zo veel en als dan wegens dat zitten alles ook nog een pijn en zeer gaat doen wordt het erg vervelend natuurlijk dus met de juiste stoel heeft u minder personeelsuitval wegens ziekteverzuim. Ook dit is voor u als werkgever maar ook als werknemer interessant. Dit scheelt een hoop verveel en geregel van fysio en het aanpassen van het werkrooster en zal dus ook financieel een stuk prettiger zijn. Dit laatste leid tot een eenvoudige rekensom die u zelf als werkgever kun maken. Wat kost een werknemer die ziek thuis zit eigenlijk aan uren wegens het geregel, extra personeel wat het werk over moet nemen, eigen risico i.v.m. de verzekering? Is dit alles bij elkaar ongeveer net zoveel als het kopen van een 24 uurs stoel? Dan lijkt ons dit een verstandige beslissing. Het is immers net zo duur of misschien zelfs wel goedkoper en u houd er bovendien tevreden personeel aan over. Kijk en dan zijn wij als 3e partij ook tevreden want er zit wederom iemand op een goede stoel, ergonomisch verantwoord in een juiste werkhouding te werken. Wilt u advies dan mag u ons mailen of bellen, wij helpen u uiteraard graag.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht           Goed
Captcha