2-3 dagen
€ 20,75
excl btw
-
+
Iedere bureaustoel is voorzien van een setje wielen. Onze sets bestaan uit 5 wielen. Kies bij het bestellen of uw bureaustoel staat op een harde of zachte ondergrond en bestel dan online bureaustoelwielen die u wil.


Een set rubberen wielen voor een bureaustoel op harde vloeren.

Deze bureaustoelwielen zijn bedoeld ter bescherming van Uw plavuizen, parket, marmoleum, linoleum, natuursteen en laminaat om krassen door het rijden met bureaustoelen te voorkomen. Mocht U desondanks toch besluiten om gewone of harde wielen te gebruiken op een harde vloer, houd er dan rekening mee dat er krassen kunnen ontstaan door b.v. zandkorreltjes die onder de wielen terecht komen. Die trekken vervolgens een minuscuul krasje op uw harde vloer en als er veel krassen op de vloer staan ziet deze er vaal uit. Zelfs plavuizen en tegelvloeren zijn hier op termijn niet tegen bestand, het ziet er dan uit alsof de vernislaag van de tegels af is. Het voordeel t.o.v. een vloermat is dat de vloer onder de bureaustoel gewoon mee verkleurd met de rest van de vloer zodat u geen kleurverschillen krijgt. Vaak zie je namelijk als men na een half jaar de vloermat die de vloer heeft beschermd, verplaatst, die zo goed zijn werk heeft gedaan dat daar de vloer niet eens is verkleurd door o.a. het licht. U begrijpt dat dit er niet geweldig uitziet als de rest van de vloer wèl iets is verkleurd. Gebruikt u bovendien de normale harde kunststof wielen op een harde ondergrond , zullen deze sneller slijten dan gebruikelijk is.

Bedoeld voor harde vloeren zoals laminaat of stenen vloeren om het rolgedrag van uw bureaustoel te verbeteren en te verhogen. Dit wordt gerealiseerd door het lichte rubberen rolvlak op de wielen.

  • diameter wiel ca 50 of 60 mm
  • diameter stift 11 mm
  • 1 set wielen bestaat uit 5 stuks

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht           Goed
Captcha