1 week
€ 269,00
excl btw
-
+

Bureaufiets kopen om fit te blijven tijdens het werken aan een bureau. Bureaufietsen zijn een combinatie van een bureaustoel en een heuse fiets. Bewegend werken is gezond, niet alleen lichamelijk maar ook mentaal. Nu is dankzij Moonen Import Export de bureaufiets ook nog eens betaalbaar.


Voordelen bureaufietsen

Er is al veel over geschreven inmiddels door de specialisten maar nog steeds is het niet alom bekend dat bureaufietsen daadwerkelijk voordelen oplevert voor de werknemer maar ook voor de werkgever. Bewegen is goed voor de mens, een bureaufiets draagt daar aan bij. In plaats van statisch te zitten op een bureaustoel kunt u nu tijdens de werkzaamheden een stukje fietsen. In plaats van zittend te werken bent u dus in beweging en zoals iedereen weet draagt bewegen bij aan een betere gezondheid en prestaties. Er zal dus sprake zijn van een betere conditie van de werknemer die zich daar (normaliter) prettig bij voelt. Die verbeterde conditie leid tot verbeterde prestaties en minder ziekte. Daar is de werkgever dan weer blij mee want minder ziekteverzuim levert een daadwerkelijk financiële besparing op. De betere prestaties worden bereikt omdat u op de bureaufiets actief beweegt waardoor het bloed en zuurstof beter door uw lichaam worden getransporteerd en dus ook beter en eenvoudiger de hersenen kunnen bereiken. Als u dus fietsend achter het beeldscherm en de computer zit, is uw brein actiever en u bent daardoor veel effectiever, creatiever en productiever. Dit geeft dus ook minder kans op geestelijke vermoeidheid wat op kantoor ontstaat door de hoge werkdruk en prestatiedrang. M.a.w. psychische klachten nemen af. Lichaam en geest zijn 1 wordt weleens gezegd en niemand zal kunnen ontkennen dat als hij of zij zich lichamelijk prima voelt dus ook geestelijk lekker in zijn vel zit. Dus in gewone taal, bewegen is gezond en stilzitten niet.

Door op de bureaufiets plaats te nemen en te fietsen verbrand u calorieën waardoor u overgewicht bestrijd! Weer een pluspunt voor de werknemer maar ook voor de werkgever. Mensen met overgewicht lopen meer gezondheidsrisico's, hebben meer last van lichamelijke kwaaltjes wegens de kilo's die er eigenlijk vanaf moeten en blijven dus vaker thuis.

Door te bewegen stimuleert u de bloedsomloop. De diverse lichaamsdelen worden beter van zuurstof voorzien en afvalstoffen worden vlotter afgevoerd. Lichamelijke klachten zoals nekklachten of last van schouder en rug zullen hierdoor minder vaak voorkomen. Al deze kwaaltjes komen tot stand omdat afvalstoffen zich ophopen in het lichaam en door plaats te nemen op een bureaufiets neemt ook hierop de kans aanzienlijk af.

 • tegelijkertijd actief en productief
 • fietsen tijdens werk
 • hoger energieniveau
 • zadel in hoogte instelbaar
 • trainingstijd, afstand, snelheid en calorieverbruik digitaal afleesbaar


 bureaufiets app voor op je telefoon

We hebben hierboven kunnen zien dat bureaufietsen u fitter maakt, overgewicht wordt bestrijd en u wordt creatiever en actiever. Als u nu nog twijfelt over het nut van de aankoop van een bureaufiets nodigen wij u van harte uit in onze showroom. U kunt aan een zit sta bureau komen fietsen en ervaren hoe dit voor u voelt om meer te bewegen tijdens het werken. Kwaliteit beoordelen via internet is moeilijk, prijs vergelijken daardoor eigenlijk niet eerlijk maar deze bureaufietsen zijn goedkoop en stevig en goed van kwaliteit.

 • het zadel is gemakkelijk in hoogte verstelbaar
 • de zitting is van PU zwart/grijs en zit heerlijk comfortabel doordat er tempurschuim is toegepast
 • het onderstel en de pedalen zijn zwart
 • poten zijn uitgevoerd met wieltjes zodat de fiets gemakkelijk kan worden verplaatst
 • de afscherming van het vliegwiel is in verschillende kleuren
 • stevige trappers voorzien van anti-slip
 • uitgevoerd met Bluetooth 4.0 in verband met de deskbike app
 • toepasbaar bij tafelhoogtes vanaf ca. 100 cm tot ca. 120 cm
 • maximaal belastbaar tot 120 kg
 • de bureaufiets wordt ongemonteerd afgeleverd

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht           Goed
Captcha