• Prijzen op onze website zijn excl btw

goede bureaustoel van Sedus

€ 754.00 Incl. BTW: € 912.34
 • Artikelcode: goede bureaustoel
 • Beschikbaar: 3-4 weken

Opties en extra's

Description

Kies hier hoe u de rugleuning wil.


DescriptionDescription

Kies hier of u harde wielen, zachte wielen of tapijtdoppen wil.


DescriptionDescription

Kies hier uw uitvoering voor de kruisvoet.


Description

Geef  hier aan of en welke armleggers u wil.


Goede bureaustoelen van Sedus kantoormeubelen. Deze ergonomisch vormgegeven stoelen hebben een voorgevormde zitting die ervoor zorgt dat het bekken ietsje voorover kantelt waardoor de rug automatisch in een rechte stand komt te staan met de holling onderin de rug in een natuurlijke stand. Zo krijgt u minder snel last van uw rug omdat deze op een natuurlijke wijze wordt belast. De armleggers zijn volledig draaibaar zodat het korte deel voor of het lange deel van de opdek aan de voorkant gezet kan worden. Zo creëert u meer of minder afstand tot het bureaublad waaraan u werkt. Ook heeft de opdek aan de zijkant een smalle of brede oversteek waardoor je dus tussen de armleuningen meer of minder ruimte kunt maken om comfortabel te zitten. Zo ziet u dat mensen slank of met een maatje meer allemaal voldoende plaats hebben om te zitten.

De Sedus black is echt een goed bureaustoel en het Duitse merk staat voor een duurzame kwaliteit met een doordacht design, uitgevoerd met volop keuzevarianten.Lang zitten is een flink zware belasting voor uw lichaam alsook het prestatievermogen van het brein. Echter doordat de rugleuning is uitgevoerd met dorsokinetica geeft dat flexibiliteit van het lijf waardoor de gebruiker in beweging blijft en dus altijd in balans. Dat continue bewegen en balanceren is uitermate goed voor de tussenwervelschijven, die worden zo gesmeerd maar het bied ook ontspanning voor de nekspieren en spieren in de rug.

Of deze goede bureaustoel nu is uitgevoerd in stof is uitgerust met een transparante netbespanning op de rug, alle uitvoeringen van de black dot-serie zijn doordrenkt in een weloverwogen techniek en grandioze instelmogelijkheden. Het meest unieke aan de dorsokinetica (door Sedus gepatenteerd) is hoe de rugleuning is bevestigd aan de stoel aan slechts 1 punt met een flexibele scharnier. Hierdoor is de stoel ontzettend dynamisch en ondersteunt de rug vooral bij de draaiende en zijwaartse bewegingen.

De bureaustoelen uitgevoerd met netbespanning ogen dankzij de luchtige netweave zeer sierlijk en licht. De netrug zorgt bovendien voor een opperbeste drukverdeling van het lichaamsgewicht zoals u dat wellicht kent van het waterbed, waar druk wordt uitgeoefend wordt tegendruk geboden. Ook de Sedo-lift-mechaniek waarop patent rust draagt bij aan het hoge zitcomfort. Door deze mechaniek kan de hoogte van de zitting eenvoudig, traploos en zonder slijtage worden ingesteld. Ondertussen garandeert het Sedo-lift-mechaniek een zacht en aangenaam veren, onafhankelijk van de gekozen zithoogte.

 • model Sedus black dot bureaustoel
 • zithoogte 390 - 520 mm
 • rughoogte netbepanning 620 mm
 • rughoogte bekleedde rugleuning 590 mm
 • zitdiepte verstelling 60 mm
 • hoogte armleggers 200-310 mm
 • diepte zitting 600 mm
 • breedte rugleuning 470 mm
 • Design black dot & black dot 24: Michael Kläsener (Sedus Design Team)
 • Design black dot net: Markus Dörner
 • 5 jaar algemene garantie op deze goede stoelen en 30 jaar op het Sedo-Lift-mechanisme

Er zijn geen beoordelingen voor dit artikel.

Schrijf een beoordeling

Let op: HTML wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Labels: bureaustoel, bureaustoel netbespanning, ARBO bureaustoel, ergonomische stoel, bureaustoel ergonomisch, sedus kantoormeubelen

Copyright Moonen Import Export © 2019 Alle rechten voorbehouden.