beuken kantinestoel met armleggers

Beuken kantinestoel met armleggers en een beuken zitting en rug. Het stevige frame is zwart gespoten..

€ 70,00

excl btw

kantinestoel ISO beuken

Kantinestoel model ISO;kantinestoel ISO is voorzien van een zwart framede ISO heeft een beuken zitti..

€ 62,50

excl btw

klaslokaal stoelen STK

Klaslokaal stoelen model STK met de volgende specificaties: frame kantinestoel in diverse kleur..

€ 66,90

excl btw

stevige kantinestoel UDENHOUT hout

Kantinestoel model UDENHOUT is uitgevoerd met een dikke houten zitting en rug. Het hout is 1 cm ..

€ 142,00

excl btw

industriële stoel

Deze industriële stoel is heeft een stoere uitstraling en tegelijkertijd ook sfeervol. De zwarte..

€ 51,50

excl btw

Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 5
Kantinestoel kopen

Heeft u een paar mooie kantinestoelen of barkrukken nodig? Moonen Import Export is groothandel in kantoormeubilair en heeft alles voor de inrichting van uw bedrijfskantine. Wij bieden mooie functionele en betaalbare stoelen die gemaakt zijn voor intensief gebruik.


Kantinestoelen en kantinetafels

Kantoorgroothandel Moonen heeft een uitgebreid assortiment kantinemeubelen. Bij ons vindt u dus zeker een passende kantinestoel voor bij u op kantoor. Ook hebben we vaak gebruikte stoelen en tafels in het assortiment. Dit kantinemeubilair van de beste merken kunnen we u voor opruimprijzen aanbieden. Naast gewone kantinetafels met bijpassende stoelen, hebben we ook statafels met barkrukken. Heeft u maar een kleine bedrijfskantine? Ook voor (verrijdbare) klaptafels kunt u bij ons terecht.
De kantinestoel moet altijd veel zitcomfort geven aan de persoon die erop zit. Onze kantinestoelen bieden de hoogste zitcomfort met daarbij een moderne uitstraling. Dit draagt bij aan de sfeer in de kantine van uw kantoor tijdens de pauze. Het is ook belangrijk om de praktische zijde hiervan niet te vergeten: Het makkelijk kunnen opbergen van de stoelen. Het eenvoudig kunnen opstapelen van de stoelen is hierbij erg handig.
De kantinestoelen moeten daarnaast gemakkelijk in onderhoud zijn. Dit heeft een aantal redenen: Kantinestoelen worden vaak intensief gebruikt. Iedere dag zitten er meerdere personen op waardoor deze tegen een stootje moeten kunnen. Daarnaast wordt er relatief vaak geknoeid op een kantinestoel doordat deze in de pauze wordt gebruikt. Het schoonmaken van de kantinestoelen moet dus makkelijk zijn.
Kortom: Het uitkiezen van een juiste kantinestoel is niet altijd even gemakkelijk. Bedenk goed waar u naar zoekt en in welke ruimte de kantinestoelen worden geplaatst. Kijk bij het uitkiezen van een kantinestoel altijd naar de prijs/kwaliteit verhouding om tot de juiste keuze te komen. Daarnaast is het belangrijk dat de kantinestoel tegen een stootje kan en daardoor langer mee kan.


Waarom Kantoorgroothandel Moonen?

U heeft bij Moonen Import Export de keuze uit een ruimte selectie kantinestoelen. Wij bieden kantinestoelen aan van hoge kwaliteit en tegelijkertijd voor gunstige prijzen. Bekijk hieronder waarom u een kantinestoel bij Moonen Import Export zou aanschaffen.

  • Snelle en vriendelijke levering.
  • Bij bestellingen vanaf € 150 geen verzendkosten.
  • Kantinestoelen en kantinetafels van uitstekende kwaliteit.
  • Zeer gunstige prijzen.

Heeft u vragen?

Voor vragen of advies over de juiste kantinestoelen en kantinetafels kunt u ons bellen op 013 5111876. U kunt ook het contactformulier invullen. U krijgt zo snel mogelijk antwoord!