conferentiestoel Rodano

Conferentiestoel RODANO met sierlijke vorm en verschillende kleuren frame. De conferentiestoelen heb..

€ 99,00

excl btw

Korting -5%

Design bureaustoel, wit leder

Deze design bureaustoel heeft een lage rug en is in wit leder. Deze directie bureaustoel heeft ..

€ 355,00 € 375,00

excl btw

draaistoel

Deze draaistoel staat op een aluminium gepolijste kruisvoet. De voet is standaard van bureaustoe..

€ 355,00

excl btw

kuipstoeltjes patchwork

Kuipstoeltjes in patchwork style gestoffeerd en dit geeft de stoeltjes een zeer opvallende en modern..

€ 159,00

excl btw

Stackchairs stapelstoelen horeca

Stackchairs zijn speciaal ontworpen voor de horeca om in grote aantallen toe te passen, eventueel ze..

€ 31,50

excl btw

stapelbare vergaderstoelen

Stapelbare vergaderstoelen model SPLIT zijn stevig en robuust. De stoelen zijn gemakkelijk te st..

€ 129,00

excl btw

stapelstoelen ISO

Stapelstoelen model ISO zijn zeer degelijke vergaderstoelen. Deze stapelbare stoelen van Moonen kan..

€ 36,00

excl btw

stoelen Salsa

Jong en swingend is de stoel Salsa. Ideaal voor feestjes, bijeenkomsten, vergaderingen en gewoon..

€ 320,00

excl btw

vergaderstoel Jack

Sledestoel Blanche is stapelbaar. Per stuk € 199- Vanaf 10 stuks € 155.00 per stuk  Va..

€ 199,00

excl btw

Korting -8%

vergaderstoel Mylos

Vergaderstoel model MYLOS is 1 van de meest stabiele vergaderstoelen die er is. Deze staat stevi..

€ 41,00 € 44,50

excl btw

Vergaderstoel op wieltjes

Vergaderstoel op wieltjes en in kunstleder bekleed. Nette betaalbare vergaderstoelen met een klasse ..

€ 299,00

excl btw

Korting -49%

vergaderstoel SIRIO leder

Moderne vergaderstoel voor een scherpe prijs! Nog 4 stuks beschikbaar. Vergaderstoel model SIRIO le..

€ 200,00 € 392,70

excl btw

vergaderstoelen cognac, wit of zwart

Vergaderstoel op een stevig sledeframe in het chroom, aan de onderzijde is het frame voorzien van st..

€ 209,00

excl btw

Scrum stoelen

Scrum stoelen op hoogte en goed instelbaar om tijdens een agile sessie de benen even rust te gunnen ..

€ 804,00

excl btw

Sedus se:joy design vergaderstoelen

Design vergaderstoelen van het merk Sedus. De vergaderdraaistoelen se:joy passen perfect in de v..

€ 512,00

excl btw

Weergeven 1 t/m 15 van in totaal 18
Vergaderstoel

Zoekt u een set goede vergaderstoelen tegen een leuke prijs? Moonen Import Export heeft een uitgebreid assortiment conferentiestoelen voor bij u op kantoor. Voor vergaderkamers en directiekantoor hebben wij functionele vergadertafels en bijpassende stoelen die stevig zijn en passen in uw interieur. Uw vergaderstoel zit er zeker bij, functioneel, comfortabel en voor een scherpe en betaalbare prijs. Bestellen kan simpel online maar u kunt ook komen proefzitten in onze showroom.


Groot assortiment vergaderstoelen

Voor grote vergaderingen of presentaties hebben wij verscheidene stapelstoelen of stackchairs in het assortiment. Bij ons kunt u ook terecht voor stoelkoppelingen om nette rijen te vormen. De vergaderstoelen zijn er in een stijlvolle en neutrale zwarte of witte uitvoering, maar ook in verschillende kleuren. Er zit dus altijd wel zitmeubilair tussen dat past bij uw huisstijl. Wij verkopen ook gebruikt kantoormeubilair en kunnen u verschillende soorten vergaderstoelen tweedehands aanbieden tegen opruimprijzen. Alle stoelen voldoen aan de normen die gelden voor goed zitten tegen een lage prijs.


Uitkiezen van een vergaderstoel

Bent u op zoek naar een vergaderstoel voor op kantoor of in uw werkplek (bijvoorbeeld in de woonkamer)? Bij het uitkiezen van een vergaderstoel is het erg belangrijk om op het zitcomfort hiervan te letten. Het is immers een stoel waar personen voor een langdurige tijd achter elkaar. Bij langdurige vergaderingen kan een vergaderstoel met een laag zitcomfort een negatieve impact hebben op de mate van concentratie van de persoon die hierop zit.
Daarnaast moet er naar de ruimte worden gekeken waarin de vergaderstoel zal worden geplaatst. Wanneer deze ruimte een moderne uitstraling heeft moet de vergaderstoel die erin wordt geplaatst hier ook aan voldoen. Wanneer dit het geval is, kan de stoel complimenteer zijn aan de uitstraling van de ruimte en hier een mooie toevoeging aan vormen.
Als laatste dient er te worden gekeken naar de mate van gebruik van de vergaderstoelen. In het geval dat de vergaderstoelen dagelijks gedurende een lange periode worden gebruikt moeten deze van een steviger materiaal worden gemaakt. Wanneer dit niet het geval is kan er meer worden gekeken naar de zitcomfort en uitstraling van de vergaderstoel.


Zorgen voor veilige doorgangen

Door de stoelkoppelingen te gebruiken als er serieus veel stoelen naast elkaar worden gezet voor b.v. een lezing, dan moet een veilige doorgang worden gerealiseerd. Dit is één van de belangrijkste voorwaarden die de brandweer in Nederland stelt aan grote evenementen. De reden waarom er veilige doorgangen gerealiseerd moeten worden is simpel. Het is namelijk zo dat de stoelen kunnen gaan zwerven waardoor ze dus in de doorgangen terecht kunnen komen en wanneer er veilige passages worden gemaakt dan is het gemakkelijker mogelijk om bezoekers veilig naar uitgangen te leiden in lastige situaties. Dit is ook precies de reden waarom het werken met deze methode veel goeds kan doen bij grote evenementen. Alle reden dus om hiervoor te gaan en pas hiervoor gerust een gecertificeerde stoelkoppeling toe want het maakt dit hele verhaal een stuk eenvoudiger.


Het goed gebruiken van stoelkoppelingen

Het is gemakkelijk mogelijk om stoelkoppelingen te gebruiken. Het is zelfs zo dat dit bewezen op een veilige manier kan. Zo zijn de koppelingen bijvoorbeeld goedgekeurd door de brandweer. Dit is terug te vinden in Bouwbesluit 2012 Artikel 7.13 en NEN-EN 14703:2007. Het is daarom juist ook interessant om eens te kijken hoe dit de veiligheid eerder bevordert dan tegenwerkt. Dit maakt het werken met de koppelingen ook direct een stuk interessanter. Zeker wanneer het gaat om grote hoeveelheden stoelen. Dat gaat onder andere om de volgende punten die hierin mee zullen spelen.


De juiste stoelen en koppelingen

Natuurlijk zijn er wel een aantal voorwaarden waaraan je moet voldoen. Zo is niet voor elke stoel te werken met alle stoelkoppelingen. Het is juist belangrijk om te zorgen dat deze goed op elkaar aansluiten. Kies bijvoorbeeld voor stoelen met een pootdikte van 25x25 mm. Juist ook omdat de koppelstukken hier juist gemakkelijk op passen. Het is bovendien ook fijn dat de koppelstukken zelfs klein en goed hanteerbaar zijn. Vaak zijn ze niet groter dan 3 centimeter. Dit maakt het wel heel gemakkelijk om ermee te werken. Iedereen kan ze zelf gewoon aanbrengen op de stoelen.


Steeds vaker een verplichting

Het is steeds vaker zo dat het werken met stoelkoppelingen als een verplichting wordt gezien. Wanneer met losse stoelen in een grote ruimte wordt gewerkt, dan zal de brandweer er flink streng op zijn of dit op de juiste wijze gebeurt. Dat betekent dus ook dat het slim is om hier vanaf het eerste moment in te investeren en te zorgen dat je erop voorbereid bent om de stoelen goed aan elkaar te koppelen. De eerdergenoemde veiligheidsvoordelen wegen simpelweg zo zwaar dat dit voorop staat. Vraag Moonen kantoormeubelen gerust om advies want er zal zeer waarschijnlijk op gecontroleerd worden door de brandweer en ander belanghebbenden.


Waarom Moonen Import Export?

Bekijk de klantbeoordelingen en u weet waarom u uw vergaderstoelen het beste bij Moonen Import Export kunt bestellen. Bij deze een kleine greep uit de beoordelingen:

  • "Snelle en vriendelijke levering."
  • "Perfect product, maar vooral een perfecte service."
  • "Zeer gunstige prijszetting."

Meer informatie

Voor meer informatie over ons assortiment vergaderstoelen kunt u ons contactformulier invullen of bellen naar 013 5111876.