• Prijzen op onze website zijn excl btw

Sedus balie

€ 2,956.00 Incl. BTW: € 3,576.76
  • Artikelcode: balie Sedus
  • Beschikbaar: 5-7 weken

Opties en extra's

Description

Kies hier welke breedte u will.


Description

Kies hier uw kleur.


Description

Geef hier aan of u een topblad wil en in welke kleur.


Description

Kies hier of u een opzet element wil en kies uw kleur.


Description

Geef hier aan of u een kabelgoot wil.Description

Kies hier of wij uw order voor u ter plaatse moeten monteren of dat u dat liever zelf wil doen.


Balie van het merk Sedus met het werkblad in hoogte instelbaar. Het blad is 80cm diep en kan op een hoogte worden gezet van 720mm, 740mm of 760mm. Frontpaneel is 50mm dik in de kleur wit of grafietzwart. Het frontpaneel is 1085 mm hoog en de zijpanelen zijn 935 mm hoog.
In de entree, foyer, showroom of in de toonzaal, in kantoren waar u contact heeft met klanten, als aanlooppunt voor bezoekers in een Open Space-omgeving of als een counter in een praktijk van tandarts of dokter of in een advocatenkantoor speelt een balie een hoofdrol. Een receptiebalie heet bezoekers van harte welkom en weerspiegelt de bedrijfscultuur. Het is tegelijkertijd natuurlijk ook een werkplek die moet voldoen aan een aantal ergonomische eisen. De ontvangstbalies van Sedus bieden de allerbeste voorwaarden voor de invulling van deze behoeften.
De enorme veelzijdigheid die de ontvangstbalie van Sedus bied is 1 van de sterke punten. Een slimme basis en de variabele uitrustingsvarianten maken de meest gevarieerde oplossingen mogelijk die eenvoudig kunnen worden toegepast en gerealiseerd, uiteraard afhankelijk van de behoeften maar ook het budget. Op deze manier zorgt dit ervoor dat bezoekers zich prettig voelen, ongeacht of ze nu aan de voor- of de achterkant van de balie staan.
Deze balie is ook mogelijk in diverse hoekopstellingen maar dat kunnen wij in deze webshop niet weergeven, het zou te onoverzichtelijk worden. Heeft u speciale wensen neem dan aub contact met ons op dan maken wij een offerte voor u op maat.


Schrijf een beoordeling

Let op: HTML wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Labels: balie, entree, onthaal, balie, receptiebalie, receptiemeubilair, ontvangstbalie, sedus

Copyright Moonen Import Export © 2018 Alle rechten voorbehouden.