opzet scheidingswand

Opzetwand bureau wordt eenvoudig geplaatst op bureaus. De bladdikte van de bureautafel maakt nie..

€ 89,00

excl btw

Akoestisch scherm voor Duo bureau

Dit akoestische scherm is speciaal voor de duo bureaus tussen de 2 bureaubladen in. Het wordt op het..

€ 281,00

excl btw

scheidingswand Mobile hout

Deze scheidingswand model Mobile bestaat uit houten panelen, 2 witte en 1 groene paneel. De sche..

€ 1.059,00

excl btw

scheidingswand Mobile multifunctioneel geperforeerd

Scheidingswand Mobile multifunctioneel geperforeerd is een echte multifunctionele scheidingswand. ..

€ 819,00

excl btw

verrijdbaar magneetbord

Dit verrijdbaar magneetbord is een scheidingswand uit de reeks Mobile is in feite een whiteboard wat..

€ 424,00

excl btw

Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 5
Scheidingswanden

Bent u op zoek naar een stijlvolle scheidingswand voor meer privacy of gewoon wat meer rust tussen de verschillende werkplekken zonder afleidende prikkels zoals beweging en geluid? Bij Moonen Import Export kunt u een op maat gemaakte scheidingswand bestellen voor bureaus van verschillende afmetingen. De standaard hoogte van onze huislijn opzetscheidingswand is 51 cm. De wand is 2,5 cm dik. Wilt u liever een andere afmeting? Op aanvraag is alles mogelijk! Wij bieden goedkope wanden die de werkplek onttrekken aan het zicht waardoor de werknemer aan de bewuste werkplek niet wordt afgeleid. Ook hebben we akoestische opzetwanden die niet alleen als zichtwand functioneren maar ook daadwerkelijk geluid absorberen waardoor er meer rust ontstaat in de ruimte. Zo kan er rustig worden gewerkt zonder al teveel geluidsoverlast van de collega's en blijft de kantoorruimte toch flexibel om in te richten zodat het kantoor optimaal kan worden ingericht qua ruimte en zoals het visueel het prettigst is. Ook bieden de verschillende kleuren stof de mogelijkheid om op een simpele manier een sfeerbeleving te creëren.


Akoestische scheidingswand voor bureau

Een open kantoor is prachtig maar niet altijd even praktisch want ieder mens heeft bij tijd en wijle behoefte aan een beetje bescherming. Uw personeel heeft een prettige werkomgeving als er geconcentreerd gewerkt kan worden en tegelijkertijd zo af en toe overleg of interactie plaats kan vinden met collega's. Scheidingswanden bieden uw medewerkers op kantoor de rust die nodig is om de werkzaamheden uit te kunnen voeren. Een scheidingswand biedt uw werknemers en collega's meer privacy. Ook gaat de akoestiek bij u op kantoor er danig op vooruit als u een wandje besteld wat geluid kan absorberen. Deze bewuste opzetscheidingswand is namelijk bekleed met absorberend materiaal en daarna volledig gestoffeerd. Daardoor absorbeert de wand een deel van het geluid waardoor u veel geconcentreerder kunt werken. Er ontstaat meer rust op de werkplek waardoor de werknemers zich beter kunnen concentreren en er dus ook meer werk uit handen komt. Het design en de materiaalkeuze zorgt voor privacy op het visuele vlak en het akoestische vlak. Als er meer geklaagd word, het ziekteverzuim gestaag stijgt en de productiviteit juist afneemt dan wordt het echt de hoogste tijd om het probleem z.s.m. op te lossen. Houd hierbij wel in gedachten dat naarmate de afstand van het akoestische paneel toeneemt, de geluidsabsorptie afneemt simpelweg omdat de geluidsgolven zich verbreden en dus voor een deel langs de panelen zullen gaan.


Scheidingswanden als afscheiding

Een scheidingswand is uitermate geschikt als afscheiding tussen werkplekken waar geluidsoverlast wordt geproduceerd. De wanden reduceren het geluid zodat de omliggende omgeving er geen of minder last van heeft. Ook zijn scheidingswanden geweldig om te gebruiken als decoratieve afscheiding in de kantoorruimte, wachtkamer, receptie of showroom. Dit is de reden dat er naast de volledig gestoffeerde wanden ook half gestoffeerde wanden zijn en tussenwanden met de helft plexiglas of geperforeerd staalplaat. Vroeger was akoestiek helemaal niet aan de orde en al helemaal niet interessant genoeg om budget voor vrij te maken. Gelukkig is dit vandaag de dag wel anders en hoort akoestiek thuis in het rijtje van zaken die met comfort te maken hebben. De toename in het aantal kantoortuinen die vaak een interieur hebben van een combinatie tussen beton en glas heeft hier zeker een steentje aan bijgedragen. Een goede akoestiek is erg belangrijk voor de beleving in een ruimte en het gebruik ervan. Geluidsabsorptie bepaalt de ervaring in een kantoorruimte, als de akoestiek niet goed of slecht is wordt het moeilijk om je te concentreren, je bent immers snel afgeleid en daardoor dus minder productief.


Groenvoorziening als scheidingswand

Onderzoek heeft al een tijdje geleden aangetoond dat planten op kantoor of in de werkruimte het welbevinden van de collega's en medewerkers kan verhogen. Bovendien hebben resultaten uit dezelfde onderzoeken laten zien dat levend groen op kantoren een positief effect hebben op de creativiteit en de productiviteit. We zien dan ook steeds vaker een groenwand op de werkvloer als scheidingswand. De zakelijke interieurs maken hiermee een verstandige ontwikkeling door want de planten produceren niet allen zuurstof maar filteren ook nog eens fijnstof uit de lucht, ze vangen het op. Het meest effectief zijn de Areca Palm, de Scindapsus, de Sansevieria en de Gerba. Voor het beste resultaat heb je zo'n 3 planten nodig per persoon. Zo ziet u maar dat planten niet alleen mooi zijn om naar te kijken maar dat ze verwerkt in een scheidingswand nog behoorlijk wat bijdragen aan de luchtkwaliteit op kantoor en serieus iets bijdraagt aan het comfort.


Concentratiewerkplek

Menigeen van ons wordt de gehele dag geleefd op de kantoorvloer. Op het moment dat je binnenloopt vliegen de e-mails om je oren en die vereisen best vaak een acute reactie en de diverse collega's willen van alles van je weten. Als je niet oppast heb je aan het einde van de dag niet gedaan wat er eigenlijk allemaal gepland was omdat je zoveel afgeleid wordt door jan en alleman en de dagelijkse gang van zaken. Wat zou het fijn zijn om je gewoon af te zonderen en je even te concentreren op die ene taak die voor je ligt zonder dat je gestoord wordt en er vanaf wordt gehaald zodat je later weer opnieuw kunt beginnen. Best lastig en al helemaal als je in een open ruimte werkt waar iedereen gemakkelijk contact heeft met elkaar, de zogenaamde kantoortuin. Of wat dacht u van de flexwerkplek, de gedeelde werkplekken op kantoor? Die pratende collega's en al die rammelende telefoons leiden enorm af en al dat multitasken is behoorlijk belastend en stressvol. Het is dus belangrijk om de rust op te zoeken als je moet concentreren, focussen op hetgeen voor je ligt, op je werk en als er geen ruimte beschikbaar is waar je even de deur dicht kunt doen dan bieden wij u een oplossing in de vorm van akoestische oplossingen zoals onze geluiddempende scheidingswanden. Storende geluiden worden gedempt en visuele afleiding wordt beperkt zodat aan het einde van de dag al het werk is gedaan. Zo creëren we een concentratiewerkplek om in rust ongestoord te kunnen werken.


Daarom Moonen Import Export

Moonen kantoormeubelen kan u ondersteunen bij het oplossen van akoestische problemen in kantoren. Regelmatig worden er geluidsproblemen ondervonden terwijl akoestiek in serieuze mate de productiviteit kan belemmeren. Wanneer u de geluidshinder tot een minimum wil beperken zijn wij u graag van dienst om samen een comfortabele werkomgeving te creëren. In ons assortiment vind u producten om nagalm te verminderen en geluidsabsorptie realiseren. Lawaai is vervelend maar je kunt er wel iets aan doen. Wij bieden u snel en eenvoudig aan te brengen materialen voor een economisch verantwoorde prijs.

  • Snelle en exacte levertijden.
  • Zeer gunstige prijszetting en vanaf € 150 geen verzendkosten!
  • Kwalitatieve scheidingswanden geproduceerd in eigen beheer.
  • Goede communicatie en eerlijk advies.

Heeft u nog vragen?

Wilt u meer informatie over onze op maat gemaakte huislijn scheidingswand of wilt u een geluidsmeting laten doen? Neem dan gerust contact met ons op! U kunt ons bellen op 013 5111876 of het contactformulier invullen. Wij zullen uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden!