Scheidingswand

opzet scheidingswand

€ 89.00 Incl. BTW: € 107.69

Opzetwand bureau wordt eenvoudig geplaatst op bureaus. De bladdikte van de bureautafel maakt niet ui..

verrijdbaar magneetbord

€ 424.00 Incl. BTW: € 513.04

Dit verrijdbaar magneetbord is een scheidingswand uit de reeks Mobile is in feite een whiteboard wat..

scheidingswand Mobile multifunctioneel geperforeerd

€ 819.00 Incl. BTW: € 990.99

Scheidingswand Mobile multifunctioneel geperforeerd is een echte multifunctionele scheidingswand. Me..

scheidingswand Mobile hout

€ 1,059.00 Incl. BTW: € 1,281.39

Deze scheidingswand model Mobile bestaat uit houten panelen, 2 witte en 1 groene paneel. De scheidin..

Resultaat 1 tot 4 van 4 (1 Pagina's)

Bent u op zoek naar een stijlvolle scheidingswand voor meer privacy of gewoon wat meer rust tussen de verschillende werkplekken zonder afleidende prikkels zoals beweging en geluid? Bij Moonen Import Export kunt u een op maat gemaakte scheidingswand bestellen voor bureaus van verschillende afmetingen. De standaard hoogte van onze huislijn opzetscheidingswand is 51 cm. De wand is 2,5 cm dik. Wilt u liever een andere afmeting? Op aanvraag is alles mogelijk! Wij bieden goedkope wanden die de werkplek onttrekken aan het zicht waardoor de werknemer aan de bewuste werkplek niet wordt afgeleid. Ook hebben we akoestische opzetwanden die niet alleen als zichtwand functioneren maar ook daadwerkelijk geluid absorberen waardoor er meer rust ontstaat in de ruimte. Zo kan er rustig worden gewerkt zonder al teveel geluidsoverlast van de collega's en blijft de kantoorruimte toch flexibel om in te richten zodat het kantoor optimaal kan worden ingericht qua ruimte en zoals het visueel het prettigst is. Ook bieden de verschillende kleuren stof de mogelijkheid om op een simpele manier een sfeerbeleving te creëren.


Akoestische scheidingswand voor bureau

Een open kantoor is prachtig maar niet altijd even praktisch want ieder mens heeft bij tijd en wijle behoefte aan een beetje bescherming. Uw personeel heeft een prettige werkomgeving als er geconcentreerd gewerkt kan worden en tegelijkertijd zo af en toe overleg of interactie plaats kan vinden met collega's. Scheidingswanden bieden uw medewerkers op kantoor de rust die nodig is om de werkzaamheden uit te kunnen voeren. Een scheidingswand biedt uw werknemers en collega's meer privacy. Ook gaat de akoestiek bij u op kantoor er danig op vooruit als u een wandje besteld wat geluid kan absorberen. Deze bewuste opzetscheidingswand is namelijk bekleed met absorberend materiaal en daarna volledig gestoffeerd. Daardoor absorbeert de wand een deel van het geluid waardoor u veel geconcentreerder kunt werken. Er ontstaat meer rust op de werkplek waardoor de werknemers zich beter kunnen concentreren en er dus ook meer werk uit handen komt. Het design en de materiaalkeuze zorgt voor privacy op het visuele vlak en het akoestische vlak. Als er meer geklaagd word, het ziekteverzuim gestaag stijgt en de productiviteit juist afneemt dan wordt het echt de hoogste tijd om het probleem z.s.m. op te lossen. Houd hierbij wel in gedachten dat naarmate de afstand van het akoestische paneel toeneemt, de geluidsabsorptie afneemt simpelweg omdat de geluidsgolven zich verbreden en dus voor een deel langs de panelen zullen gaan.


Scheidingswanden als afscheiding

Een scheidingswand is uitermate geschikt als afscheiding tussen werkplekken waar geluidsoverlast wordt geproduceerd. De wanden reduceren het geluid zodat de omliggende omgeving er geen of minder last van heeft. Ook zijn scheidingswanden geweldig om te gebruiken als decoratieve afscheiding in de kantoorruimte, wachtkamer, receptie of showroom. Dit is de reden dat er naast de volledig gestoffeerde wanden ook half gestoffeerde wanden zijn en tussenwanden met de helft plexiglas of geperforeerd staalplaat. Vroeger was akoestiek helemaal niet aan de orde en al helemaal niet interessant genoeg om budget voor vrij te maken. Gelukkig is dit vandaag de dag wel anders en hoort akoestiek thuis in het rijtje van zaken die met comfort te maken hebben. De toename in het aantal kantoortuinen die vaak een interieur hebben van een combinatie tussen beton en glas heeft hier zeker een steentje aan bijgedragen.


Daarom Moonen Import Export

  • Snelle en exacte levertijden.
  • Zeer gunstige prijszetting en vanaf € 150 geen verzendkosten!
  • Kwalitatieve scheidingswanden geproduceerd in eigen beheer.
  • Goede communicatie en eerlijk advies.

Heeft u nog vragen?

Wilt u meer informatie over onze op maat gemaakte huislijn scheidingswand of wilt u een geluidsmeting laten doen? Neem dan gerust contact met ons op! U kunt ons bellen op 013 5111876 of het contactformulier invullen. Wij zullen uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden!

Scheidingswand
Copyright Moonen Import Export © 2018 Alle rechten voorbehouden.