Ordnermolen

ordnermolen, ordnerzuil

€ 229.00 € 416.35 Incl. BTW: € 277.09

Een draaibare ordnermolen voor het opbergen van grote hoeveelheden ordners. U kunt in een ordne..

Resultaat 1 tot 1 van 1 (1 Pagina's)

Bent u op zoek naar een ordnermolen om uw ordners overzichtelijk in op te bergen? Moonen Import Export is een groothandel in kantoormeubilair. Wij hebben verscheidene opbergmogelijkheden voor ordners in het assortiment.


Ordnermolens

Voor het permanent opslaan van uw kostbare bedrijfsgegevens heeft kantoorgroothandel Moonen Import Export stevige brandwerende archiefkasten, draaideurkasten en archiefrekken. Maar als u uw dossiers nog dagelijks nodig heeft, biedt een ordnermolen uitkomst. Hierin kunt u uw ordners efficiënt opbergen en vindt u ze snel weer terug. Helemaal gemakkelijk is het ronde tafelmodel ordnermolen. Dan heeft u de benodigde dossiers altijd onder handbereik terwijl u met klanten belt of e-mailt.


Groothandel in kantoormeubelen

Moonen Import Export is een groothandel in de complete inrichting van uw kantoor. Wij leveren in heel Nederland en België. Bestelt u voor meer dan € 150, dan betaalt u bij ons geen verzendkosten. Onze klantenkring bestaat voornamelijk uit bedrijven, maar ook particulieren zijn meer dan welkom om bij ons kantoormeubilair en ordnermolens te bestellen.


Meer weten?

Wilt u graag meer weten over onze ordnermolens en andere opbergmogelijkheden voor uw dossiers en archief? Vul dan gerust ons contactformulier in. U kunt Moonen Import Export ook bellen op 013 5111876.

Ordnermolen, Ordnermolens
Copyright Moonen Import Export © 2018 Alle rechten voorbehouden.