Skip to content

Over ons

Moonen Kantoormeubelen is sinds 1985 een groothandel in kantoormeubelen. Berry Moonen startte zijn bedrijf met het importeren van brandkasten en in de loop der jaren is het assortiment uitgebreid met kantoormeubilair en accessoires. In 1992 is zoon Joep Moonen in het bedrijf getreden en samen zijn zij jarenlang met veel plezier de klanten naar grote tevredenheid van dienst geweest. Helaas moeten wij sinds oktober 2004 Berry missen maar zet Joep de firma door en breidde de zaak uit. Zo werd o.a. een online webshop ingericht. Via deze webwinkel adviseren en helpen we klanten in Nederland en België op allerlei niveaus met uiteenlopende vragen. In de diverse beoordelingen die door de klanten zijn geplaatst leest u terug dat de manier van werken erg persoonlijk is. Hierdoor ontstaat goed inzicht in de behoefte van de klant en kunnen we een gepast advies uitbrengen en dat wordt gewaardeerd. Bovendien zijn de lijntjes erg kort en dat werkt prettig voor de klant, we weten immers al snel om wie of wat het gaat.

Onze duidelijke en overzichtelijke webwinkel is vaak het eerste contact met afnemers maar ons bedrijf beschikt ook over een showroom waar u de diverse meubelen en verschillende soorten kantoormeubilair kunt bekijken en vergelijken. Ook kunt u hier proefzitten in de verschillende bureaustoelen en vergaderstoelen om het zitcomfort te testen en te ervaren. Hier worden samen met u de kantoormeubelen op elkaar afgestemd zodat niet alleen het comfort maar ook de kleuren aan het einde van de rit kloppen met wat onze klant voor ogen had aan het begin van het traject. Zo voorkomen we teleurstellingen en zorgen we voor een geslaagd contact.

Er is veel kennis van zaken binnen Moonen Kantoormeubelen beschikbaar. Wij zijn bekend met de huidige fabrikanten maar kennen ook de spelers die inmiddels niet meer actief zijn op de markt. Dit is belangrijk als er b.v. bestaand meubilair moet worden aangevuld en het gewenste materiaal blijkt niet meer gemaakt te worden. Ook is het belangrijk dat er rekening wordt gehouden met het comfort van de medewerkers binnen uw bedrijf tijdens de verschillende werkzaamheden die zij uitvoeren. Om hierbij te kunnen helpen geven wij desgevraagd een zitinstructie. Zo weet uiteindelijk iedereen hoe je zou moeten zitten om lichamelijke klachten te voorkomen of af te bouwen en hoe je daar een bureaustoel op moet instellen. Ook kijken we dan naar de hoogte van het bureau en het beeldscherm zodat alles op elkaar is afgestemd. Mis je namelijk 1 van deze aspecten dan heeft de ander minder effect, bovendien bereik je op die manier dat een investering in nieuwe spullen ook daadwerkelijk zijn vruchten afwerpt en kosten bespaart. Uiteindelijk zijn er dan nog de regels binnen onze wetgeving waar uw bedrijf zich ongetwijfeld ook aan wil houden zoals bijvoorbeeld de EN-normering, NEN-norm en de npr normeringen die door de diverse arbodiensten gecontroleerd worden.

Op onze website kunt u naar hartenlust rondkijken en ideeën of inspiratie opdoen maar u mag natuurlijk ook altijd bellen voor tips of advies. Heeft u het druk of zijn de kantooruren inmiddels verstreken dan kunt u ons contactformulier invullen en wij beantwoorden dan zo spoedig mogelijk. Wilt u liever eens komen kijken in onze showroom dan graag bellen voordat u deze kant opkomt zodat we u alle aandacht kunnen geven als u er bent.

Wanneer u online heeft gevonden wat u zoekt plaats dan uw bestelling in onze shop. U kunt ervoor kiezen het meubilair zelf te monteren om zo wat te besparen maar u kunt het ook door ons laten doen. Wij zetten dan de betreffende meubels in elkaar en nemen al het karton en plastic mee retour waarna het in ons bedrijf gescheiden wordt afgevoerd. Zo hoeft u nergens naar om te kijken en kunt u optimaal genieten van de nieuw aangekochte kantoormeubelen.