directiemeubilair

SICAME directie bureau groen

€ 599.00 € 3,285.19 Incl. BTW: € 724.79

Directiebureau SHOWROOM OPSTELLING HELEMAAL NIEUWComplete directie opstelling van SICAME.Direct..

wit bureau SIG Hoekbureau

€ 604.00 € 995.00 Incl. BTW: € 730.84

De levertijd van dit hoekbureau is ongeveer 3 weken.________________________________________________..

Resultaat 1 tot 2 van 2 (1 Pagina's)

Bent u op zoek naar directiemeubilair met een exclusieve uitstraling voor de inrichting van de directiekamer? Moonen Import Export heeft een groot assortiment directiestoelen, directiebureaus en vergadertafels. Zowel nieuw als gebruikt. De directiekamer blijft voor iedere ondernemer een speciale ruimte. De uitstraling moet overeenkomen met uw gevoel maar het moet ook passen bij wat u uit wil stralen en waar uw bedrijf voor staat. Wij kunnen u adviseren bij het kopen van de juiste directiemeubelen.


Uitkiezen van uw directiemeubilair

Door directiemeubilair te plaatsen kunt u uw kantoorruimte de uitstraling geven die u zelf wenst. Onze directiemeubilair maakt van uw kantoorruimte een stijlvolle en luxe ruimte. Onze meubelen hebben een hoge kwaliteit en hoogwaardige afwerking. Ons directiemeubilair is gemaakt voor de directiekamer maar kan uiteraard overal in uw kantoor worden geplaatst. U kunt op onze website alle benodigdheden vinden om een directiekamer in te richten.
Om al uw wensen in kaart te brengen kunt u een offerte aanvragen via ons contactformulier. Wij denken graag met u mee in het inrichten van uw directiekamer met het geschikte directiemeubilair.


Stijlvol directiemeubilair bestellen

Moonen Import Export is de groothandel in kantoormeubelen van Joep Moonen. Moonen Import Export heeft een groot assortiment directiemeubilair. Daar zit altijd wel directiemeubilair tussen dat precies past bij de stijl en uitstraling die u voor uw directiekantoor wenst. Een efficiënte en smaakvolle inrichting begint met een goede samenwerking en communicatie. Door goed met u te overleggen weten wij uw wensen altijd te koppelen aan de directiebureaus, directiestoelen en vergadertafels in ons assortiment.


Waarom Moonen Import Export?

  • Kwalitatieve directiebureaus en directiestoelen.
  • Ook gebruikt directiemeubilair voor opruimprijzen.
  • Snelle levertijden en montage bij u op kantoor.

Neem gerust contact met ons op

Wilt u meer weten over ons assortiment directiemeubilair? Vul dan ons contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op: 013 5111876.

Directiemeubilair, Directiemeubels
Copyright Moonen Import Export © 2018 Alle rechten voorbehouden.