budget rol ladenblok 60 cm diep

Budget rol ladenblok 45 x 42 x 60 cm (h x b x d).rollend ladenblok is volledig van metaalleverb..

€ 179,00

excl btw

bureau kastje

Dit bureau kastje heeft een melamine ombouw en melamine laden in de kleur Havanna. Doordat de kleur ..

€ 186,00

excl btw

bureau ladeblok

Bureau ladeblok is 75 cm diep, 45 cm breed en 60c m hoog.Bureau ladeblok leverbaar in geheel wit, gr..

€ 290,95

excl btw

aangehangen pennenlade

Aangehangen pennenlade ten behoeve van het veilig opbergen van schrijfwaren en zaken die binnen hand..

€ 74,50

excl btw

staand ladeblok

Dit staand ladeblok is netjes afgewerkt met een topblad in de kleur naar keuze zodat het netjes naas..

€ 289,00

excl btw

standcontainer

Standcontainer met 4 kleine laden en een uittrekbare pennenlade. Het geheel is op bureauhoogte w..

€ 289,00

excl btw

Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6

Bent u op zoek naar een ladeblok voor bij uw bureautafel of voor gebruik aan de receptiebalie? Groothandel in complete kantoorinrichtingen Moonen Import Export heeft verschillende verrijdbare en staande ladeblokken in het assortiment.
Onze ladeblokken zijn beschikbaar met een grote diversiteit aan opties en extra’s. Zo kunt u kiezen tussen veel verschillende frame- en bladkleuren. Ook kunt u bij een aantal van onze ladeblokken het aantal laden zelf kiezen. Dit maakt dat wij voor iedere ruimte een geschikte ladeblok op voorraad hebben.


Ladeblok van metaal of hout

Moonen Import Export heeft een ruim assortiment kantoormeubelen en ladeblokken. Ze zijn gemaakt van metaal en verkrijgbaar in verschillende kleuren, met of zonder houten topbladen. We hebben ook rolblokken die helemaal van hout zijn gemaakt. De ladeblokken hebben drie kleine lades of één kleine lade en een hangmappen-lade. Vaak kunnen we u ook tweedehands ladeblokken aanbieden tegen echte opruimprijzen. Houd onze website in de gaten!


voor welke ruimtes is het ladeblok geschikt?

Ladeblokken zijn bij uitstek geschikt voor kantoren aan huis, computerkamers of studentenkamers. Ook voor de kleinere kantoorpanden zijn ladeblokken goed geschikt. Het is mogelijk om met een ladeblok veel bergruimte vrij te maken en tegelijkertijd de kantoorruimte waar deze staat ruim te houden. Dit is de reden dat de ladeblok een populaire optie is voor veel kantoren.
Bij het uitkiezen van een juiste ladeblok voor uw kantoor is het belangrijk dat u goed let op de ruimte waarin deze wordt geplaatst. Het doel van het design van een ladeblok is dat deze de uitstraling van de ruimte complimenteert. Ondanks dat een ladeblok in veel gevallen onder een bureau wordt geplaatst draagt dit wel bij aan de uitstraling van een ruimte. Bedenk bij het kiezen van een ladeblok goed voor welke kleur en design u wilt gaan om deze goed bij het bureau en de ruimte te laten passen.


Waarom Moonen Import Export?

  • Snelle en vriendelijke levering.
  • Indien gewenst een telefoontje dat we eraan komen.
  • Kwalitatieve kantoormeubelen tegen gunstige prijzen.
  • Bestelt u voor meer dan € 150? Dan geen verzendkosten!

Wilt u meer weten?

Wilt u aanvullende informatie over de ladeblokken van Moonen Import Export? Neem dan gerust contact op met Moonen Import export. U kunt ons bereiken op 013 5111876. U kunt natuurlijk ook ons contactformulier even invullen. Wij zullen u de gewenste informatie zo snel mogelijk toesturen!