1 week
€ 499,00
excl btw
-
+

Klapstoelen met kar voorzien van stevige wielen. De klapstoelen liggen stevig opgeborgen en zijn gemakkelijk te verplaatsen door de stevige transportkar met grote wielen. 2 Wielen zijn voorzien van een rem. U kunt kiezen of u de kar geleverd wil hebben met 25 stoelen of met 50 klapstoelen.

klapstoelen met kar

De klapstoelen zijn leverbaar met de rug en zit in zwart, bordeaux of blauw. Tussen de achterpoten van de stoel is een dwarsligger geplaatst die voorkomt dat de pootjes wegzakken in een zachte ondergrond bv bij u in de tuin. De afmetingen van de stoelen zijn als hieronder vermeld.

  • breedte 45,5 cm
  • diepte 46 cm
  • zitting hoogte 47,5 cm
  • totale hoogte vanaf de grond gemeten 84 cm
  • 1 klapstoel weegt 3,3 kilogram
  • buisframe diam. 19 mm

klapstoelen in kar blauw klapstoelen in kar bordeaux klapstoelen in kar zwart

Kleine trolley met klapstoelen

De klapstoelen waren tevens leverbaar in een kleinere trolley. Op deze trolley pasten precies 25 stuks klapstoelen. Echter wegens weinig vraag hebben we ervoor gekozen om deze optie te leveren in de grote kar. U krijgt dus 25 stoelen in een kar waar 50 klapstoelen inpassen. In totaal verandert er dus weinig, u krijgt alleen een grotere kar voor hetzelfde geld en het geheel is en blijft dus aanzienlijk lager in prijs. Een trolley is 100 x 46 x 165 cm d.w.z. 100 c m lang x 46 cm breed x 165 cm hoog. Een kar is maximaal geschikt voor 50 klapstoelen.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht           Goed
Captcha