sta ondersteuning met gasveer

Sta ondersteuning met gasveer voor de hoogte verstelling want wie veel staat tijdens het werken kan ..

€ 159,00

excl btw

stahulp 4000

Deze stahulp is een erg stabiele hulp o.a. door de constructie met anti-slipdoppen. Deze hulp is..

€ 211,00

excl btw

stahulp met gasveer en voetensteun

Stahulp met gasveer en een voetensteun is voorzien van een zwarte pur (polyurethaan) zitting. De..

€ 205,00

excl btw

stasteun

Stasteun met een gestoffeerde zitting in verschillende kleuren. hoogte verstelbaar van 56-70 cm..

€ 175,00

excl btw

zit sta kruk

Zit sta kruk met gestoffeerde zitting. Het onderstel van deze stahulp is uitgevoerd met vloerdop..

€ 186,00

excl btw

Sedus SE:FIT stahulp

Beweging is niet alleen goed voor het algehele lichaam, maar lichaamsbeweging is ook goed voor de ge..

€ 205,00

excl btw

sta kruk

Sta kruk met een PU ztting waardoor de stahulp eenvoudig schoon is te houden en geknoei en vlekken v..

€ 129,00

excl btw

zit sta stoel

Zit sta stoel voor als u aan een balie of wisselwerkplek werkt waar staan en zitten wordt afgewissel..

€ 273,00

excl btw

Weergeven 1 t/m 8 van in totaal 8
Stahulp

Zoekt u een stahulp omdat u en uw medewerkers veel moeten staan tijdens het werk? Moonen Import Export adviseert u graag over de aanschaf van de juiste stahulp.


Stahulp voor een goede ondersteuning

Wie veel staat tijdens het werk kan wel een goede ondersteuning gebruiken. Denk bv aan werken in een winkel achter een toonbank, staan achter een receptie in een hotel, een servicebalie in de supermarkt of achter de kassa. Met een flexibele of verrijdbare stahulp kunt u overbelasting van de rug en vermoeide benen gemakkelijk voorkomen: u kunt overal gemakkelijk bij vanuit een zittende positie! Ook wanneer er weinig beenruimte is op een werkplek kan een stahulp uitkomst bieden om toch de hele dag te kunnen blijven staan zonder dat u overal last van krijgt. Andersom kan natuurlijk ook, er zijn mensen die juist last krijgen van pijntjes als ze niet kunnen staan, die willen absoluut niet de hele dag zitten op de werkplek. Ook voor die medewerkers is een speciale stoel om de hele dag te kunnen blijven staan een prima uitkomst. Koop je voor eerder genoemde werknemers een hulp bij het staan dan krijgen ze geen last van rug, voeten of de nek. Groothandel in kantoormeubilair Moonen Import Export heeft verscheidene stahulpen in het assortiment.


Stahulpen ondersteunen

Lang staan gaat een vervelend gevoel geven, met name in de onderrug. Moonen bied u praktische hulpmiddelen in de vorm van allerlei stahulpen. Denk er wel aan dat de zitting van de stahulp comfortabel aanvoelt en prettig ondersteunt maar toch echt niet is bedoeld om een bureaustoel te vervangen. Als u statisch werk verricht en daarbij moet blijven staan is het kopen van een sta ondersteuning echt de moeite waard. Alle verschillende modellen hebben 1 gemeenschappelijke factor: de hulpen zijn zo ontworpen dat u bij het gebruik ervan, met gestrekte benen kunt blijven staan en de belasting op uw gewrichten wordt afgenomen. Omdat ieder lichaam anders is in lengte maar ook de lengte van de benen bij iedereen anders is, is de hoogte van de stahulpen instelbaar. Ook kunt u bij een aantal modellen de hoek van het ondersteuningsvlak aanpassen. Zitten en staan tegelijk met gebruik van dit hulpmiddel maakt het dagelijks functioneren een stuk eenvoudiger en prettiger. Ons gevarieerde aanbod heeft voor u nog meer praktische hulpmiddelen te beschikking.


Daarom bestellen klanten bij Moonen

  • Degelijke kwaliteitsproducten tegen een zeer gunstige prijs.
  • Vriendelijk en persoonlijk contact met het personeel van Moonen.
  • Snelle levering en een goede retourservice.

Contactgegevens kantoorgroothandel

Ontvangt u graag meer informatie over de stahulpen uit ons assortiment? Of wilt u meer weten over online bestellen bij Moonen Import Export? Neem dan gerust contact met ons op. Ons telefoonnummer is 013 5111876. U kunt ook het contactformulier invullen.