zadelkruk Albert

Speciaal voor werkzaamheden die veel mobiliteit vragen. De zadelzitting zorgt voor een gezonde r..

€ 184,00

excl btw

zadelkruk met rugleuning

Zadelkruk met rugleuning is bekleed met zwart kunstleer. De gasveer en het voetenkruis zijn verc..

€ 99,00

excl btw

zadelkruk Vincent pur

Dit is een professionele zadelkruk van zwart PUR, erg duurzaam en slijtvast dus. Het zadel heeft..

€ 159,00

excl btw

Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3
Zadelkruk

Zadelkrukken voor mensen die bij het uitvoeren van hun werk staan en zitten moeten afwisselen. Als men langere tijd staat te werken een hoge tafel of bureau dan bied een zadelkruk of zadelstoel verlichting omdat het lichaamsgewicht voor een groot deel kan rusten en de benen worden ontlast. Tevens is het een prettige toevoeging omdat die zorgt voor een goede rughouding en een goede ondersteuning. De ergonomische vorm van het zadel zorgt voor een uitstekende rughouding. De voeten blijven stevig op de grond staan en dat geeft de nodige stabiliteit. De vorm van de krukken zorgt er met name voor dat bij de werknemer het bekken in de juiste positie is gekanteld. Hierdoor wordt de natuurlijke S-curve in de wervelkolom gestimuleerd waardoor alles zich op 1 lijn bevind. Uw bekken, rug, schouder en hoofd bevinden zich op 1 rechte lijn waardoor het lichaam op de juiste manier wordt belast. Geen scheve houding dus wat klachten op kan lossen of juist kan voorkomen. U zit niet alleen prettiger maar ook gezonder. Hierdoor zult u uiteindelijk minder klachten hebben zoals rugklachten en/of nekklachten. Dit zal resulteren in minder ziekmeldingen en dus ook minder kosten voor uw werkgever waardoor ook die een zadelstoel zal zien als een prima investering in zijn personeel! Koop uw zadelkruk online in onze webwinkel.


Ponyseats

Een ponyseat is eigenlijk een gewone kruk op wielen maar dan met een zadelzitting. Deze zogenaamde zadelkrukken zijn ideaal voor bijvoorbeeld een tandarts, dokter, fysiotherapeut of laborant. De gebruiker heeft namelijk de bewegingsvrijheid die bij deze beroepsgroepen erg belangrijk is maar waarbij ook gezeten moet worden. Bij een reguliere bureaustoel is deze combinatie meestal niet aanwezig. De armleuningen zitten dan in de weg waardoor de bewegingsvrijheid wordt belemmert. Een ponyseat heeft normaliter geen armleggers dus kunt u rondom vrij bewegen.


Kies Voor Moonen Import Export

U heeft bij Moonen Import Export de keuze uit een ruimte selectie zadelkrukken. Wij bieden zadelkrukken aan van hoge kwaliteit en tegelijkertijd voor gunstige prijzen. Bekijk hieronder waarom u een zadelkruk bij Moonen Import Export zou aanschaffen.

  • Zadelkrukken van hoge kwaliteit tegen een zeer gunstige prijs.
  • Persoonlijk contact en goed en eerlijk advies.
  • Montage op locatie; het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug.
  • Snelle levertijden en geen verzendkosten bij bestellingen vanaf € 150.

Neem contact op met ons

Wilt u meer informatie over de zadelkrukken uit ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt u ons bellen op 013 5111876 of het contactformulier invullen. Wij sturen u de gevraagde informatie zo snel mogelijk toe!