elektrisch zit/sta hoekbureau

Dit elektrisch zit/sta hoekbureau heeft een garantie van 10 jaar en is TUV EN goedgekeurd. Het f..

€ 1.099,00

excl btw

stoer elektrisch verstelbaar bureau

Wie wil er nou geen stoer bureau en dan ook nog elektrisch verstelbaar? O.a. een mooie werkplek ..

€ 725,00

excl btw

elektrisch hoekbureau

Elektrisch hoekbureau 200 x 200 cm met een ontzettend stabiel frame. We hebben diverse frames om..

€ 1.200,00

excl btw

Sedus se:lab sta zit bureau elektrisch

Sta zit bureau van Sedus kantoormeubelen om tijdens het werken te blijven bewegen. Bewegen is go..

€ 875,00

excl btw

sta bureau

Sta bureau om u te helpen actief te blijven tijdens het werken, het zogenaamde actief werken. Onvold..

€ 499,00

excl btw

zit sta bureau

Zit sta bureau van degelijke kwaliteit voor een geweldige prijs. Ergonomie is essentieel op kant..

€ 439,00

excl btw

Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6
elektrisch verstelbaar bureau

Bent u op zoek naar een stevig elektrisch verstelbaar bureau of hoekbureau? Ga naar kantoorgroothandel Moonen Import Export: de verstelbare bureaus van onze huislijn worden in eigen beheer geproduceerd en zijn van hoge kwaliteit. Zittend en staand werken afwisselen brengt dynamiek op de werkplek, de elektrische bureaus zorgen met hun bijdrage voor een verbeterd werkklimaat op de werkvloer. Iedere bureautafel wordt met motor in hoogte versteld. Zo gaat u in een paar seconden over van zittend naar staand werken. In onze webshop vind u de complete zit sta bureau maar indien gewenst kunnen wij u uiteraard ook alleen het elektrische onderstel leveren zodat u een bestaand bureaublad op een nieuw frame kunt zetten.


Kwaliteit elektrisch verstelbaar bureau

Onze elektrisch verstelbare bureaus zijn niet alleen elegant en stijlvol, ook de veiligheid en efficiëntie is gewaarborgd. Het frame van onze huislijn elektrisch verstelbaar bureau is zeer stabiel en kan zo'n 125 kilo dragen. De kabels lopen onder het blad en de bediening waarmee u de hoogte instelt, kunt u bij sommige bureaus wegschuiven onder het blad. U verliest dus geen werkruimte omdat de bekabeling of bediening in de weg zit. U kunt bij ons niet alleen terecht voor een elektrisch verstelbaar bureau, maar ook voor bureaus waarvan u de hoogte mechanisch kunt instellen door middel van een zwengel. Die vind u overigens in de categorie bureautafel. CPU-houders en kabelgoten zijn als accessoire beschikbaar om de werkplek compleet te maken. De hoogte verstelbare sta/zit tafels zijn leverbaar in erg veel kleuren en afmetingen van werkbladen. Iedereen wil toch graag werken in een persoonlijke ruimte, een werkplek die goed voelt? Dat is immers de plaats waar je optimaal presteert. Gevoel is dus belangrijk op kantoor en een goed verstelbaar bureau draagt daar zeker aan bij, vooral als het elektrisch te verstellen is.

De bureautafels zijn:

  • Leverbaar in de gebruikelijke standaard bladformaten.
  • Snel in hoogte versteld van zittend naar staand werken.
  • Enorm stabiel.
  • Prima voor maximale beenruimte.
  • Van topkwaliteit tegen een lage prijs.

Elektrisch verstelbare bureaus op school

In december 2018 is er in Schiedam op de basisschool een pilot gestart met het gebruiken van in hoogte verstelbare zit-statafels voor de jeugd. In groep 3, 5 en 7 zijn er door de leraren en leerlingen sta zit bureaus in gebruik genomen. Na de allereerste evaluatie door de volwassenen en de kinderen zijn door beiden de diverse voordelen benoemd van het staand werken en leren. De leerlingen kunnen zich beter concentreren, de verschillende taken worden netter ingeleverd en er blijkt meer rust in de klas te zijn. Ook is er opgemerkt dat er minder lichamelijke onrust heerst en er de mogelijkheid is om even de benen te strekken. De kinderen hebben ook allemaal een stamat gekregen. Deze zachte mat bied wat extra comfort bij het staan maar geeft de leraren het bijkomende voordeel dat ze erg gemakkelijk aan de kinderen kunnen duidelijk maken waar ze wel en niet mogen staan.
De mogelijkheid om zittend of staand te werken zorgt voor betere resultaten. Bovendien vinden de leerlingen het leuk om te doen en geeft het ze een goed gevoel over het zelfstandig kunnen werken in de klas. De tafels zijn gemakkelijk in hoogte verstelbaar door middel van een gasveer in beide tafelpoten.


Kies daarom voor ons elektrisch verstelbaar bureau

  • Elektrisch verstelbare bureaus en zwengelbureaus van hoge kwaliteit.
  • Snelle levering en keurige montage op locatie.
  • Bij bestellingen vanaf € 150 betaalt u geen verzendkosten.
  • Vriendelijk klantcontact en eerlijke adviezen.

Contactgegevens Moonen Import Export

Wilt u meer informatie over het elektrisch verstelbaar bureau, neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bellen op 013 5111876 of het contactformulier invullen. Wij zullen al uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden!