Skip to content

Het zakelijk gebruik van klaptafels

Wie aan klaptafels denkt, denkt al snel aan een barbecue in de achtertuin. Denk je aan zakelijk gebruik van deze tafels, dan denk je misschien aan de jaarlijkse bedrijfsborrel. Dat is dan ook goed te begrijpen. Het neemt echter niet weg dat er nog veel meer mogelijkheden zijn met dit type tafels. Zakelijk zijn ze immers ook goed in te zetten om de bedrijfsprocessen te bevorderen. Bij Moonen Import Export zijn heel veel goede voorbeelden van tafels die op deze manier zijn in te zetten in het assortiment te vinden. Hier kan een modern bedrijf veel voordeel uit halen.

Te gebruiken voor flexwerken

Klaptafels zijn de optimale manier om flexwerken gemakkelijker te maken. Een inklapbaar bureau dat is neer te zetten op dagen dat er meer mensen binnen actief zijn, maar dat kan worden opgeslagen zodat er meer ruimte is op rustige dagen is natuurlijk een ideale optie in dit kader. Juist ook omdat op die manier gezorgd kan worden dat er altijd gemakkelijk precies het juiste aantal werkplekken te creëren is. Alle reden om hier dus altijd mee te werken in een modern bedrijf dat efficiënt wil zijn. De bureaus zijn essentieel dan voor een optimaal gebruik van de beschikbare werkvloer.

Gemakkelijk voor vergaderingen

Ook goed om te beseffen is dat er ruimtes zijn die je gebruikt om te vergaderen terwijl die ook goed bruikbaar zijn voor andere doelen. Juist dan is het goed om te weten dat je met een inklaptafel aan de slag kunt gaan. Wanneer je de ruimte nodig hebt voor andere doelen, dan is het met deze tafel heel gemakkelijk in te richten of snel leeg te maken en dus vorm te geven naargelang de behoefte. Je klapt hem dan op en kan direct aan de slag gaan in een lege ruimte met volop plaats. Je hebt direct de ruimte vrij voor welke doelen dan ook. Wanneer er dan wel vergaderd moet worden en er werkbladen nodig zijn om aan te werken is dit ook snel te doen.

Staand werken aan het bureau

Een nadeel van de inklapbare tafel en de inklapbare bureaus is dat ze niet goed te verstellen zijn. Dit maakt ze ook minder geschikt om er ergonomisch aan te werken. Zo kan er bv niet staand aan gewerkt worden. Omdat de samenleving vraagt om minder zittend werk of in ieder geval afwisseling tussen zitten en staand werken moet worden is het dus goed om vooraf goed te overwegen of de klaptafel een optie is. Juist omdat bij veel bedrijven de gezondheid van de medewerkers hoog op de agenda staat maar er ook een schreeuwend te kort is aan beschikbare werkruimte is het goed een weloverwogen keuze te maken. Alleen al om die reden is het slim om eens uit te zoeken wat de mogelijkheden zijn. Er zijn ook tafels die bijvoorbeeld deels gedraaid kunnen worden. Dit is gemakkelijk wanneer er grote tekeningen moeten worden uitgewerkt. Het reiken hoeft dan minder ver.

Meer uit de mogelijkheden

Uiteindelijk komt het erop neer om meer uit de mogelijkheden te halen met de inklaptafels en inklapbare bureaus die bij Moonen Import Export te vinden zijn. Juist ook omdat hiermee veel beter mobiel gewerkt kan worden en veel beter op situaties ingesprongen kan worden. In de moderne zakenwereld waarin de situatie per uur kan veranderen is dit natuurlijk een belangrijk wapen om beter aan de slag te kunnen. Alle reden om hier dus zeker ook naar te kijken er ermee aan de slag te gaan als bedrijf.

Tekst geschreven in opdracht van Joep Moonen.

Gerelateerde berichten